Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

OMS

Information för OMS
OMS, förkortning för "Ocean Management Systems", är ett betrott namn inom dykvärlden och utrustning. Establiserat i USA tidigt 1980-tal, OMS har erbjudit högkvalitativ, pålitlig och innovativ dyklösningar för både rekreationella och professionella dykare. Med ett förbund för säkerhet, prestanda och hållbarhet, har OMS blivit en ledande varumärke inom dykindustrin.

OMS är ett varumärke med en rik historia och en hängivenhet till att ge dykare toppnoterad utrustning och utrustning. Med ett stort utbud av produkter, inklusive dykdräkter, BCD-jackor, regulatorer, snorkel och tankjämnare, har OMS förtjänat förtroendet från dykare världen över. Deras engagemang för kvalitet och innovation garanterar att dykare kan utforska det undervattensvärlden med självförtroende, med vetskap om att de har pålitlig och högpresterande utrustning vid sin sida. Oavsett om du är en rekreationell dykare eller en professionell, OMS är ett varumärke som levererar excellence i varje dyk.

Excellence in Diving Gear

OMS dykdräkter är utformade för att ge dykare skydd och komfort i olika undervattensmiljöer. Oavsett om du dyker i varma tropiska vatten eller utforskar kalla, utmanande djup, erbjuder OMS ett utbud av våtdräkter och torrdräkter tillverkade av hållbara material för att möta dina specifika behov. OMS flytkontrollenheter (BCD) jackor är utformade för exakt flytkontroll och komfort. Dessa jackor har ergonomiska design och anpassningsbara alternativ för att säkerställa en tight passform. OMS BCD-jackor erbjuder pålitlighet och prestanda under vatten.
OMS är ett one-stop-destination för alla dina behov av dykutrustning. Deras produktsortiment inkluderar allt från masker och finnar till tankar och tillbehör. OMS dykutrustning är känd för sin hållbarhet och funktion, vilket gör den till ett föredraget val bland dykare. OMS regulatorer spelar en viktig roll för att säkerställa säker och kontrollerad andning under vatten. Dessa regulatorer är noggrant designade för att leverera en konsekvent och lätt andningsupplevelse under dykning. OMS regulatorer är betrodda av dykare runt om i världen för deras pålitlighet och prestanda. OMS regulator set monteras noggrant för att ge en sömlös och pålitlig andningsupplevelse, även under utmanande dykförhållanden.
OMS snorkel är inte bara för snorkling; de är också värdefulla verktyg för dykare. Dessa snorkel är utformade för att minimera vatteninträde och underlätta enkel rensning. OMS snorkel är väsentliga tillbehör för ytdykning och för att spara luft under dykning. OMS tankjämnare är avgörande för att upprätthålla balanserad flytkraft under dyk. Dessa enheter tillåter dykare att justera gastrycket i sina tankar för att uppnå neutral flytkraft, vilket förbättrar kontroll och säkerhet i vattnet. OMS tankjämnare är betrodda av tekniska dykare för deras precision.