up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Start

OMS

OMS

Categorieën

Alles ( OMS )

Over OMS

OMS, afgekort als 'Ocean Management Systems', is een betrouwbaar merk in de wereld van duikuitrusting en apparatuur. In de vroege jaren 1980 in de Verenigde Staten opgericht, heeft OMS hoogwaardige, betrouwbare en innovatieve duikoplossingen geleverd voor zowel recreatieve als professionele duikers. Met een toewijding aan veiligheid, prestaties en duurzaamheid is OMS een toonaangevend merk geworden in de duikindustrie.

OMS is een merk met een rijke geschiedenis en een toewijding aan het leveren van topklasse uitrusting en apparatuur. Met een breed scala aan producten, waaronder duikpakken, BCD-jassen, regulators, snorkels en tankgelijkmakers, heeft OMS de vertrouwen gewonnen van duikers over de hele wereld. Hun toewijding aan kwaliteit en innovatie garandeert dat duikers de onderwaterwereld met vertrouwen kunnen verkennen, wetende dat ze betrouwbare en prestatiegerichte uitrusting aan hun zijde hebben. Of je nu een recreatieve duiker of een professional bent, OMS is een merk dat excelleert bij elke duik.

Excellence in Diving Gear

OMS duikpakken zijn ontworpen om duikers te beschermen en comfort te bieden in verschillende onderwateromgevingen. Of je nu in warme tropische wateren duikt of koude, uitdagende diepten verkent, OMS biedt een reeks wetsuits en droogpakken gemaakt van duurzame materialen om aan je specifieke behoeften te voldoen. OMS BCD-jassen zijn geëngineerd voor precieze drijfkrachtcontrole en comfort. Deze jassen hebben een ergonomisch ontwerp en aanpasbare opties om een ​​strakke pasvorm te garanderen. OMS BCD-jassen bieden betrouwbaarheid en prestaties onder water.
OMS is een éénstopbestemming voor al je duikuitrusting. Hun assortiment omvat alles van maskers en vinnen tot tanks en accessoires. OMS duikuitrusting staat bekend om zijn duurzaamheid en functionaliteit, waardoor het een voorkeurskeuze is onder duikers. OMS regulators spelen een belangrijke rol bij het garanderen van een veilige en gecontroleerde ademhaling onder water. Deze regulators zijn zorgvuldig ontworpen om een ​​consistente en gemakkelijke ademhaling tijdens het duiken te bieden. OMS regulators worden door duikers over de hele wereld vertrouwd vanwege hun betrouwbaarheid en prestaties. OMS regulator sets zijn zorgvuldig samengesteld om een ​​naadloze en betrouwbare ademhaling te bieden, zelfs bij uitdagende duikomstandigheden.
OMS snorkels zijn niet alleen voor snorkelen; ze zijn ook waardevolle gereedschappen voor duikers. Deze snorkels zijn ontworpen om waterinvoer te minimaliseren en gemakkelijk te wissen. OMS snorkels zijn essentiële accessoires voor oppervlaktezwemmen en voor het besparen van lucht tijdens het duiken. OMS tankgelijkmakers zijn essentieel voor het handhaven van een evenwichtige drijfkracht tijdens duiken. Deze apparaten maken het mogelijk voor duikers om de gasdruk in hun tanks aan te passen om neutrale drijfkracht te bereiken, waardoor het controle- en veiligheidsniveau in het water verbetert. OMS tankgelijkmakers worden vertrouwd door technische duikers vanwege hun precisie.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Afronden