up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

adidas Climaproof

plus
adidas

adidas Climaproof

Se flere relaterede produkter til:

Produktbeskrivelse adidas Climaproof

Disse fodboldhandsker holder dine hænder dækket af åndbart, stretchy mesh.

Med silikoneprint for et godt greb, har fingrene et negativt snit for en tætsiddende, hyggelig pasform.

FUNKTIONER:

-NEGATIV SKÆRING.

-Grip Zone.

-100% polyester.
Er du vild med adidas Climaproof? Er du på udkig efter en online specialist i fodbold udstyr?, Kig hos goalinn. der er autoriseret adidas forhandler, alle vores fodbold varer, er dækket af fabriksgaranti fra adidas. Vælg en Dametøj kategori og find alle de mulige Dametøj varer vi har. Hvis du er tvivl, kan du kontakte os via telefon eller e-mail.

Funktioner adidas Climaproof

Farve
Sort

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

adidas Climaproof

Adidas climaproof handsker

-

Meget tilfreds med disse handsker.

adidas Climaproof

Adidas fieldplayer cp

-

Godt produkt i forholdet mellem pris og kvalitet. God forsendelse og leveringstjeneste. Glad

adidas Climaproof

100% original

-

Hej alle sammen, glædelig jul. Tak til trekkinn og dets medarbejdere for deres følsomhed over for kundetilfredshedsorienteret arbejde, vi er taknemmelige for den bedste prisgaranti, de tilbyder os for den mest originale produktgaranti. Vi er taknemmelige for Trekkinn for et meget succesfuldt websted næsten over hele verden, når jeg leverer mine ordrer fra Tyrkiet 10. Tak, Trekkinn ......

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up