up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Herretøj fodbold

Herretøj fodbold

Find et bredt udvalg af Herretøj-produkter til fodbold. Oplev de bedste tilbud hos goalinn. Hurtig levering og sikker betaling.

Fremhævede produkter i Herretøj

Mærker for Herretøj

Hvordan vælger man godt udstyr til at spille fodbold for mænd?

Grundlag

Bundlag er et ekstra lag tøj, der for det meste bæres i vinterhalvåret. Spillere skal holde varmen, når de er på banen; derfor er et basislag designet til at holde din kropstemperatur moderat. Tilføjelse af et overkropslag hjælper med at holde dig varm og forbedrer blodgennemstrømningen.

Jakker

Ud over basislag bør en fodboldspiller bære en jakke for at bekæmpe koldt vejr. Fodboldjakker er slidstærke og funktionelle og giver optimal varme i de kolde måneder. Du kan købe fodboldjakker i topkvalitet fra Adidas , Joma , Puma , Hummel , Uhlsport og New Balance .

Bukser

Fodbold er en seriøs sport, der spilles på forskellige niveauer, fra rekreativ til professionel. Spillere kan bære lange bukser, der er specielt designet til at lede fugt og sved væk fra deres kroppe og holde dem kølige om sommeren og varme om vinteren.

Poloer og t shirts

Poloshirts og t shirts betragtes som et af de mest funktionelle og komfortable sportstøj til atleter. Fodboldspillere kan drage fordel af det elastiske stof fra poloshirts, der giver dem mulighed for at bevæge sig frit. Fodboldtrøjer giver åndbarhed og komfort.

Sokker

Fodboldspillere bærer normalt lange sokker, der dækker deres ben op til knæområdet. Fodboldstrømper er tykke og lavet af holdbare materialer som polyester, bomuld, nylon, spandex, olefin og polyamid. Strømperne er designet til at understøtte spillernes skinnebensbeskyttere. Da fodbold er en sport, der involverer hyppig kontakt med benene, skal sokker beskytte underekstremiteterne og holde lægmusklerne varme.

Sweatshirts

Hættetrøjer og sweatshirts er gode muligheder for fodboldspillere, når de spiller i vintermånederne. Hættetrøjer dækker det meste af hoved og halsområdet, hvilket giver tilstrækkelig varme og komfort til spilleren. Sweatshirts er af flere forskellige stilarter, som du kan vælge imellem. Nogle kommer i pullover stil, mens andre kommer med lynlåse.

Træningsdragter

Fodboldatleter vælger træningsdragter til træning. Sportstræningsdragter består af to dele; en jakke og bukser. Træningsdragter lavet af nylon er det mest populære valg blandt atleter, da de er svedtransporterende og åndbare, lette og holdbare.

Mere om herretøj:

Arm og benvarmere er kompressionsbeklædning, der holder ekstremiteterne varme. Handsker er vigtigt tilbehør til fodboldsæt for at beskytte dine hænder. Fodboldspillere bærer også hatte for at holde varmen under vinterens træningspas. Fodboldspillere bruger armbånd til at absorbere sved og præstere bedre. En halsgamacher kan bruges til både varmt og koldt vejr. Om vinteren fungerer nakkegamacher som et ekstra lag beskyttelse for at beskytte dig mod den kolde vind. Udstyrssæt, ansigtsmasker, veste og tights er noget af det andet udstyr, som en fodboldspiller har brug for til spillet.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk