up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Børnesko fodbold

Børnesko fodbold

Find et bredt udvalg af Børnesko-produkter til fodbold. Oplev de bedste tilbud hos goalinn. Hurtig levering og sikker betaling.

Leder du efter fodboldstøvler?

Vi anbefaler de bedst egnede fodboldstøvler til dig

Start

Leder du efter fodboldstøvler?

Fremhævede produkter i Børnesko

Mærker for Børnesko

Karakteristika for børnesportssko

Klipklapper

Flip flops er den bedste skomulighed til dine børn om sommeren. Når du køber flip flops, er det første du bør kigge på sålen. De bedste vandsandaler kommer med behagelige gummi og skummaterialer som EVA eller Crocs patenterede Croslite. Disse sandaler er lette og giver fremragende dæmpning til børns fødder. Du kan også finde flip flops med ekstra svangstøtte, der giver ekstra dæmpning og komfort. Du bør overveje indlægssåler, der forhindrer dine fødder i at glide på glatte overflader.
Remmaterialer er en anden vigtig egenskab ved flip flop sandaler. Plaststropperne er nemme at rengøre, mens de brede neoprenremme er super bløde og øger komfortniveauet. Til små børn kan du også vælge flip flops, der har en hælrem bagpå, der holder skoene sikre.

Rugby støvler

Rugbystøvler er designet med stabilitet og kraft i tankerne, så de er bredere, har hævede hæle, større nitter og skåret højere omkring anklen. Når du vælger rugbystøvler til børn , skal du tage højde for nogle specifikke dele såsom lukkesystemet, komfortniveauet, designet og materialet; De fleste rugbysko har snørebånd, men hvis dit barn ikke kan binde snørebåndene, så vælg rugbystøvler med velcro.
Ligeledes er alle rugbystøvler klassificeret i to typer; Støvler til blødt underlag og fast underlag. Bløde rugbystøvler er ideelle til at spille på bløde naturlige overflader. At vælge den rigtige type støvle til overfladen er afgørende for at undgå skader.

Sneaker sko

Når du vælger sportssko til børn, er der flere egenskaber at tage højde for, såsom materialet, sålen, designet og dæmpningen. Atletiksko er designet til at give beskyttelse og bruges til en række forskellige fysiske aktiviteter. Træningssko understøtter en række bevægelser, herunder hop, løb, bøjning, stop og hurtigt skiftende retning. Træningssko til børn er alsidige og fungerer bedst til forskellige former for sport og træning.
Løbe og træningssko kan ligne hinanden; dog er den vigtigste forskel mellem de to fleksibilitet. Træningssko giver mere fleksibilitet og bevægelsesfrihed, især lateral side til side bevægelse. Atletiske sko har en tendens til at have en fladere overflade; De hjælper med at stabilisere dine fødder, ankler og knæ, hvilket gør dem ideelle til alle former for fysiske og sportslige aktiviteter. Du kan købe det bedste børnefodtøj fra førende mærker som Adidas , Joma , Puma , Mizuno , Asics og Hummel .

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk