up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Joma Reversbile Basketball

plus
Joma

Joma Reversbile Basketball

Produktbeskrivelse Joma Reversbile Basketball

Specifikationer:

100% Polyester Interlock


Ønsker du flere fodbold varer fra Joma? Hos goalinn, din online fodbold butik, du har mulighed for at vælge imellem masser af fodbold varer, og andet Joma Reversbile Basketball. Lige nu har vi Joma Reversbile Basketball på lager. Hos os har kunden altid ret og vi gør alt for at tilfredsstille dine behov for fodbold udstyr.

Funktioner Joma Reversbile Basketball

Typer af ærmer
Uden ærmer
Farve
Hvid
Rød
Anbefalet brug
Basketball
Faggrænse
Fodboldspiller
Anbefalet Brug
Basketball

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up