up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Kempa Attitude

Kempa Attitude

Kempa Attitude

Kempa Attitude

plus
Kempa

Kempa Attitude

Produktbeskrivelse Kempa Attitude

Funktioner:

Tight fit med flatlock sømme

Kontrast strikket Kempa formulering om gummi linning

Trykt K etiket

Kontrast flatlock sømme

Specifikationer:

Materiale: 88% polyester, 12% elastan


Ved du hvilke egenskaber der gør Kempa Attitude til noget helt specielt?. Hvis du er på udkig efter Kempa Attitude, har vi det på lager i vores online goalinn butik. På grund af vores store udvalg i Tights afdelingen, kan du være sikker på at finde lige de fodbold, du er på udkig efter. Køb hos goalinn og bliv medlem af vores store online sports fælleskab.

Funktioner Kempa Attitude

Længde
Kort
Farve
Blå
Sort
Køn
Drenge
Produkttype
Boxers

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up