up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Laukut jalkapallo

Laukut jalkapallo

Löydä laaja valikoima tuotteita Laukut tuotteita henkilölle jalkapallo. Löydä parhaat tarjoukset osoitteessa goalinn. Nopea toimitus ja varma maksu.

Esiteltävät tuotteet Laukut

n merkit Laukut

Kuinka valita jalkapallokassi lapsille?

Reput

Reput ovat nykyisessä tyylissään kangaskasseja, joita käytetään selässä ja kiinnitetään kahdella olkapäillä kiinnitettävällä hihnalla. Niissä voi olla ulko ja sisätaskut ja vetoketjut. Reppuja on eri sävyjä ja kokoja.

Laukut

Laukut ovat eräänlainen kankaasta valmistettu säkki, jota käytetään tavaroiden kuljettamiseen mukavammin. Laukut on yleensä valmistettu tukevasta materiaalista, niissä on useita taskuja ja niissä on usein teline niiden kantamista varten. Sisälle mahtuu suuri määrä henkilökohtaisia tavaroita. Ne on suunniteltu niin, että niihin mahtuu kaikki koulutukseen ja myöhempään siivoukseen tarvitsemasi laitteet.

Voimistelulaukut

Gymsakit ovat reppuja, joissa on pehmeä muoto ja ne kiinnitetään nauhoilla. Sen avulla voit kuljettaa henkilökohtaisia tavaroita, mutta sen kapasiteetti on pienempi kuin muiden tyyppisten urheilukassien. Joskus repussa on ulkotasku, jossa voit säilyttää pieniä esineitä yksitellen.

Kengän laukut

Kenkäkassit ovat eräänlainen laukku, jota käytetään kenkien säilyttämiseen liikkeellä ollessasi. Kenkäkassit on yleensä suhteellisen valmistettu kankaasta tai joskus mistä tahansa synteettisestä materiaalista, ne ovat vakaita laukkuja ja ovat saman muotoisia kuin kenkä vievätkseen vähän tilaa.

Olkalaukku

Olkalaukkujen avulla voit nopeasti ottaa pienet tavarat pois ja laittaa ne takaisin saumattomasti kevyellä vaivalla. Olkalaukkujen avulla voit myös pitää silmällä tavaroitasi mukanasi. Se on pieni ja kevyt laukku.

Lisää jalkapallokasseista:

Enemmän jalkapallokassit sisältävät hygieniatuotekassit, fanny pussit, lääkekassit ja pallokassit. Voit ostaa näitä laukkuja useilta eri merkeiltä, kuten Adidas , Joma , Puma , Uhlsport , Mizuno , Hummel , Umbro .

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje