up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

top
Startsida

Barnskor

Inomhusfotboll Skor

()
load

Vad är inomhusfotbollsskor för juniorer?

Inomhusfotbollsskorna för barn är utmärkta skor för barn som gillar att spela fotboll som tränas på en inomhusplan. Dessa skor är skapade för att dämpa stöten med marken och ändra rörelser på styva baser på fotbollsplaner. Inomhusfotbollsskor för barn har vanligtvis platta sulor och har inga dubbar eller broddar i botten. Bottnarna är gjorda av gummi och har en balanserad struktur för ett stadigt grepp. Detta gör att skorna kan öka greppet på banor. Dessa skor finns tillgängliga från Adidas , Joma , Puma och Hummel .

Junior Adidas futsalskor

Adidas junior futsalskor har en mjuk och platt bas som bibehåller en struktur utformad för att förhindra fall och förbättra greppet för snabb rörelse på marken. Utsidan på Adidas Junior inomhusfotbollsskor är mycket välskött och monterad med oklanderlig fotledsförstärkning. Tyget på dessa skor omsluter din fot tillräckligt för att kontrollera skador.

Joma junior futsalskor

Joma juniorfotbollsskor förhindrar att din fot drabbas av någon typ av kollision eller skada när du spelar fotboll. De finns i många unika typer och färger, några mer levande. Joma Junior inomhusfotbollsskor är gjorda av högkvalitativt och slitstarkt material för en bekväm passform.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga