up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Barnskor fotboll

Barnskor fotboll

Hitta ett brett utbud av Barnskor-produkter för fotboll. Upptäck de bästa erbjudandena på goalinn. Snabb leverans och säker betalning.

Letar du efter fotbollsskor?

Vi rekommenderar de mest lämpliga fotbollsskorna för dig

Starta

Letar du efter fotbollsskor?

Utvalda produkter i Barnskor

Märken i Barnskor

Egenskaper för barnsportskor

Flip flops

Flip flops är det bästa skoalternativet för dina barn på sommaren. När du köper flip flops är det första du bör titta på sulan. De bästa vattensandaler kommer med bekväma gummi och skummaterial som EVA eller Crocs patenterade Croslite. Dessa sandaler är lätta och ger utmärkt dämpning för barns fötter. Du kan även hitta flip flops med extra stöd för fotvalv som ger extra dämpning och komfort. Du bör överväga inläggssulor som förhindrar att dina fötter halkar på hala underlag.
Remmaterial är en annan viktig egenskap hos flip flop sandaler. Plastremmarna är lätta att rengöra, medan de breda neoprenremmarna är supermjuka och ökar komfortnivån. För små barn kan du också välja flipflops som har en bakre hälrem som håller skorna säkra.

Rugby stövlar

Rugbystövlar är designade med stabilitet och kraft i åtanke, så de är bredare, har upphöjda klackar, större dubbar och skär högre runt ankeln. När du väljer rugbystövlar för barn måste du ta hänsyn till vissa specifika delar som stängningssystemet, komfortnivån, designen och materialet; De flesta rugbyskor har skosnören, men om ditt barn inte kan knyta snören, välj rugbystövlar med kardborreband.
Likaså klassificeras alla rugbystövlar i två typer; Stövlar för mjukt underlag och fast underlag. Mjuka rugbystövlar är idealiska för att spela på mjuka naturliga ytor. Att välja rätt typ av stövel för underlaget är avgörande för att undvika skador.

Sneakerskor

När du väljer sportskor för barn finns det flera egenskaper att ta hänsyn till, såsom materialet, sulan, designen och dämpningen. Atletiska skor är designade för att ge skydd och används för en mängd olika fysiska aktiviteter. Träningsskor stöder en mängd olika rörelser, inklusive hopp, löpning, böjning, stopp och snabbt ändrande riktning. Träningsskor för barn är mångsidiga och fungerar bäst för olika typer av sporter och träning.
Löpar och träningsskor kan se likadana ut; Men den viktigaste skillnaden mellan de två är flexibilitet. Träningsskor ger mer flexibilitet och rörelsefrihet, speciellt rörelse i sidled sida till sida. Atletiska skor tenderar att ha en plattare yta; De hjälper till att stabilisera dina fötter, vrister och knän, vilket gör dem idealiska för alla typer av fysiska aktiviteter och sportaktiviteter. Du kan köpa de bästa barnskorna från ledande märken som Adidas , Joma , Puma , Mizuno , Asics och Hummel .

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga