up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

top
Startsida

Damkläder

Huvtröjor - Luva: With hood

()
load

Hur väljer man en damtröja?

En sporttröja är designad för att hålla din kropp varm medan du sportar. Idrottare kan också bära den före eller efter ett träningspass eller sportpass. Men vilka faktorer bör du titta på när du väljer den bästa sporttröjan för kvinnor?

Sport sweatshirt material

När du väljer en sweatshirt för kvinnor är en av de viktigaste egenskaperna att ta hänsyn till dess material. Materialet är en av faktorerna som avgör hur bekvämt, varmt och andas det blir. Generellt sett är de två huvudmaterialen för träningströjan polyester och bomull. Blandningen av polyester och bomull är den perfekta kombinationen för sweatshirts. Tyget leder bort fukt och svett och håller dig torr under träning eller sportpass. Den torkar också snabbt efter tvätt.
Elastan är ett annat bra alternativ för sweatshirts , eftersom det ger värme och maximal rörelsefrihet. Slutligen, tröjor i 100 % bomull är också bra där du känner dig bekväm och varm.

Sport sweatshirt

Nästa avgörande faktor är om du ska välja en löst sittande eller en figursydd sweatshirt. Tja, det finns en blandad åsikt bland idrottare. Det finns olika storlekar på damtröjor så att alla kan hitta rätt sweatshirt för dem. För maximal komfort under träningen väljer vissa kvinnor också överdimensionerade sweatshirts. Adidas , Joma , Puma och Spalding erbjuder den bästa kvaliteten i huvtröjor för kvinnor. Valet av färg är främst upp till individuella preferenser och påverkar inte din komfortnivå.

clouse menu Stänga