Indtast venligst din e-mail adresse og vi vil sende dig et link til at nulstille din adgangskode via e-mail øjeblikkeligt.

Hjem

Cykling

Cykling børnebutik

Find et bredt udvalg af Cykling-produkter til børnebutik. Oplev de bedste tilbud hos kidinn. Hurtig levering og sikker betaling.

Fremhævede produkter i Cykling

Mærker for Cykling

Hvad er vigtigt for dine børn at lære om cykling?

Cykling er en vidunderlig sport. Hvis du lærer dit barn at lære at cykle, er det første skridt at koordinere med ham eller hende og opbygge hendes selvtillid. Fjernelse af pedalerne vil hjælpe dem med at lære at balancere og kontrollere cyklen. Du skal også indstille den korrekte sadelhøjde, så de nemt kan træde i pedalerne og tage fart. Den bedste alder for dit barn at lære at cykle på er mellem 4 og 6 år. Janod , Color baby , Woomax , Disney og Bobike er de populære mærker, der fremstiller og tilbyder børnecykler.

Cykelshorts

Cykelshorts hjælper med at holde vaskeskindet, hvor det skal være. De reducerer også slid og smerter fra sadlen, mens de holder shortsene fast mod skridtet. Cykelshorts skal bruges inden du cykler, da de holder shortsene oppe. De undgår lænden for at afsløre en aerodynamisk kørestilling.

Cykelhandsker

Det er vigtigt at have en form for beskyttelsesudstyr til dit barn, før det begynder at cykle. For at beskytte dit barn mod skader, er handsker en af de vigtigste cykelartikler at vælge til dit barn. Uanset om dit barn kører på eller terræn, giver de et godt greb. Cykelhandsker holder dine sarte hænder tørre og beskyttet mod ydre elementer.

Cykelhjelme

Et uventet fald fra en cykel eller en ulykke kan ske uden varsel. Det kan forårsage alvorlige hovedskader. Derfor er en velsiddende hjelm et essentielt stykke cykeludstyr, dit barn har brug for for at reducere denne risiko. Et barns hjelm skal sidde tæt. Undgå at købe en hjelm uden at tjekke dens størrelse og pasform på dit barns hoved. Hjelme skal sidde lavt på dit barns pande. Sørg for, at den har sidestropper for at justere hjelmen efter dit barns ansigt.

Cykel t shirts

Cykeltrøjer er specielt designet til ivrige cyklister, der gør en stor forskel i deres præstationer. Når du skal vælge en cykeltrøje til dit barn, skal du sørge for, at den sidder godt uden at være for løs eller for stram. Trøjerne kommer med lommer mod taljen, der er nemme at nå og perfekte til opbevaring af energigeler, barer og småting. Polyester er generelt det materiale, der bruges til cykeltrøjer , da det tørrer hurtigt.

Mere om børnecyklister:

Derudover har du også brug for noget vigtigt cykeltilbehør og dele til reparation og vedligeholdelse. For eksempel kan dit barn have brug for at justere sædets højde. Eller de skal stramme eller løsne hjulene efter en lang køretur. Dit barn kan også bruge flag, som de kan montere på håndtaget. Der findes også officielle holdtrøjer og trøjer, som du kan købe til dit barn.