Indtast venligst din e-mail adresse og vi vil sende dig et link til at nulstille din adgangskode via e-mail øjeblikkeligt.

Hjem

Baby

Baby

Find et bredt udvalg af Baby-produkter til børnebutik. Oplev de bedste tilbud hos kidinn. Hurtig levering og sikker betaling.

Fremhævede produkter i Baby

Mærker for Baby

Hvilket udstyr skal jeg bruge til børnepasning?

Badeartikler

Badekar til børn er vigtigt udstyr, som du skal inkludere på din børnepasningsliste. De er ikke egnede til nyfødte, da de ikke kan sidde selv. Du kan dog finde badesæder med særlig støtte, som barnet kan læne sig tilbage på, så du nemt kan give dem et godt bad. Badesæder er lette, kompakte og nemme at sætte op og opbevare.

Autostole

Blandt alle de ting, du køber til dine børn, er en god autostol et af de essentielle stykker udstyr, du har brug for til børnepasning. Når du rejser med børn, er autostole en yderst nyttig og sikker mulighed. Autostole skal opfylde sikkerhedsstandarder.

Følg babymonitor

Babyalarmen til at følge babyen er en af de vigtigste ting, du har brug for til børnepasning. Det opfølgende babyudstyr giver ro i sindet, især til førstegangsforældre. Børns sikkerhed og omsorg bør være din højeste prioritet. Når du laver hjemmeopgaver, hjælper en Wi Fi aktiveret opfølgende babyalarm dig med at holde øje med din baby og blive informeret, når den sover eller vågner.

Bleskifte

Du skal skifte babyble mange gange om dagen. Et avanceret ble bortskaffelsessystem hjælper dig med at skille dig af med babybleer uden at skulle til de udvendige skraldespande. Bleskiftesystemet er nemt at bruge og tømt giver antibakteriel film til hver ble og pakker bleerne ind for at låse lugt og bakterier væk.

Klapvogne

Klapvogne er fantastisk udstyr, du skal bruge til dit barn. Klapvogne er små stole på hjul. De er velegnede til både spædbørn og småbørn. Klapvogne er sikre og nemme at have med sig, da de bliver flade, når de er foldet sammen. Dette er den mest brugte transportform for nyfødte og småbørn. Cybex , Maclaren , Baby Jogger og cbx designer og tilbyder klapvogne af den bedste kvalitet til børn.

Barnevogne

Klapvogne er en livredder for forældre, især når de vil jogge eller gå udenfor. Klapvogne giver dig mulighed for at have din baby med dig på farten uden at have dem i hænderne. De er behagelige for nyfødte. Hvis du køber klapvogne til babyer i alderen 6 til 12 måneder, skal du sørge for, at den har en tilbagelænet mulighed, da spædbørnene ikke kan sidde ret længe.

Mere om børnepasning:

Når det kommer til børnepasning, er sikkerhed og hygiejne de to vigtige overvejelser. Bilsædetilbehør, til at gå en tur, vogne og stoletilbehør, sikkerhed i hjemmet, hvile og søvn, fodring og ventetid, luftfugtere og rensere, sutter og bidere er noget af det væsentlige udstyr og tilbehør, som du har brug for til din baby.