Indtast venligst din e-mail adresse og vi vil sende dig et link til at nulstille din adgangskode via e-mail øjeblikkeligt.

Hjem

Team sport

Team sport børnebutik

Find et bredt udvalg af Team sport-produkter til børnebutik. Oplev de bedste tilbud hos kidinn. Hurtig levering og sikker betaling.

Fremhævede produkter i Team sport

Mærker for Team sport

Børns første sportsdeltagelse: valg af det rigtige udstyr

Boldspil

Boldene kan både bruges til at dyrke sport og til nogle legesyge aktiviteter, såsom at fange en bold eller jonglere. Boldene er lavet af forskellige materialer alt efter deres anvendelse, de er normalt lavet af plastik eller gummi.

Målmandssæt og handsker

Målmandssæt og handsker er afgørende i mange sportsgrene. Sættet er det sæt tøj, der bruges i hver specifik sport. Strømper bruges, når du spiller sport som fodbold, hockey eller cricket. Målmandshandsker er dem, som en målmand bruger i fodbold.

Fodboldstøvler

Fodboldstøvler er også kendt som klamper. Fodboldstøvler er designet til græsbaner og har nitter på ydersålen for at hjælpe med grebet. Fodboldstøvler spiller en væsentlig rolle i at hjælpe spilleren med at udføre hurtige bevægelser på banen. Du kan købe disse støvler fra Adidas , New Balance , Joma , Puma , Hummel .

Beskyttelser

Beskyttelserne bruges til at beskytte spilleren mod enhver skade under sport. Beskyttelserne kan omfatte hjelme, sikkerhedsbriller, mundbeskyttere, ansigtsskærme, jockstraps, beskyttelsespuder og støddæmpere og beskyttende fodtøj.

Træningssmæk

Træningssmække bruges til at adskille hold under træning og også under en turnering, hvor begge hold har uniformer af samme farve. Under træningen kan disse hagesmække også bruges til at spille korte konkurrencer mellem to hold.

Mere om holdsport:

Indendørs fodbold : Futsal er et fodboldbaseret spil genskabt i en indendørs pavillon, mindre end en fodboldbane og normalt indendørs.
Rugbystøvler : Rugbystøvler er skabt med krav om styrke og ro. Dette indikerer, at rugbystøvler er bredere, har en høj hæl og større nitter.