Indtast venligst din e-mail adresse og vi vil sende dig et link til at nulstille din adgangskode via e-mail øjeblikkeligt.

Hjem

Tasker og rygsække

Tasker og rygsække børnebutik

Find et bredt udvalg af Tasker og rygsække-produkter til børnebutik. Oplev de bedste tilbud hos kidinn. Hurtig levering og sikker betaling.

Fremhævede produkter i Tasker og rygsække

Mærker for Tasker og rygsække

Hvilke typer børnetasker findes der?

Rygsække

Rygsækkene er stofposer, der holdes på ryggen. De kan omfatte udvendige og indvendige lommer og lynlåse. Rygsækkene kommer i forskellige farver og størrelser. Du kan købe rygsækken hos Adidas, Safta, Nike, Reebok, CMP, Timberland. Gymsækkene er taskerne til at sætte det tilbehør, du ønsker, når du gik i fitnesscenteret. Gymsackerne har et let layout med snoreindstilling. Gymtasken lader dig hurtigt nå dit tilbehør. En ekstern pose på gymnastiksækken giver dig mulighed for at opbevare mindre ting separat.

Madposer

Madposer er en slags praktisk kasse, der bruges til at transportere måltider, normalt til kontoret eller til skolen. Madposerne er generelt lavet i slidstærkt materiale, er godt lufttætte og har ofte en griber til at holde. Det hjælper med at holde din frokost varm, og du kan nemt have din frokost med dig.

Skuldertasker

Skuldertaskerne kan effektivt vendes fremad for hurtigt at få dine ting ud af denne taske og nemt putte dem tilbage i den. Skuldertasker gør det også til en velegnet mulighed for offentlig transport.

Rejsetasker

Rejsetasker er en slags bagage, der bruges til at opbevare dit tilbehør under rejsen. Rejsetaskerne er ofte relativt flade, holdbare tasker med kugleformede firkantede kryds. Disse tasker er lavet af forskellige materialer såsom metal, læder eller stof.

Mere om rygsække:

Tilbehøret til rygsække omfatter lynlåse, klemmer og stropper. Jo mere om rygsække omfatter tasker, tegnebøger, skotasker, dokumentmapper og bærbare etuier, toilettasker og bæltetasker. Du kan købe disse tasker fra mange forskellige mærker som Adidas , Safta , Cerda Group , Lego og Puma .