Indtast venligst din e-mail adresse og vi vil sende dig et link til at nulstille din adgangskode via e-mail øjeblikkeligt.

Hjem

Møbler

Møbler børnebutik

Find et bredt udvalg af Møbler-produkter til børnebutik. Oplev de bedste tilbud hos kidinn. Hurtig levering og sikker betaling.

Fremhævede produkter i Møbler

Mærker for Møbler

Hvordan vælger man børnemøbler?

Senge

En seng er et møbelelement, der bruges som et sted at sove, slappe af og berolige. De fleste avancerede senge består af en glat, blødgjort madras på et sengestativ. Madrassen sætter sig enten på en stabil bund, ofte træstænger, eller et affjedret gulv. Du kan købe senge til børn hos flexa , Vidaxl , Wookids .

Bogreoler og hylder

Reolerne og hylderne er også inkluderet i møblerne. Reolerne bruges til at opbevare bøgerne i dem. Ved at sætte bøgerne i reolerne forbliver dine bøger beskyttet. Hylder bruges også til at lægge vigtige ting i dem. Reolerne og hylderne er ofte lavet af træ.

Bøjler

Bøjlerne er en af de vigtigste ting i rummet. Stativerne bruges til at placere frakker og andet tøj i dem.

Sofaer

Sofaerne er møbler og et af rummenes musthaves. Sofaerne bruges til siddepladser til mange mennesker. Det ses generelt i form af en bænk, med polstrede sider, og normalt lavet med fjedre og behagelige puder og puder.

Opbevaring

Opbevaring er et skab med stativer og skuffer til opbevaring eller indstilling af ting. Nogle opbevaringsrum er selvstændige, mens andre er skabt til en væg eller er forbundet til den som et farmaceutisk skab. Opbevaring er generelt lavet af tømmer, malet stål eller kunstige materialer. Mere om møbler:
I Kidinn har vi også ting som dekorationer, pusleborde og kisteborde.