up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Beklædning Børnebutik

Beklædning børnebutik

Find et bredt udvalg af Beklædning-produkter til børnebutik. Oplev de bedste tilbud hos kidinn. Hurtig levering og sikker betaling.

Fremhævede produkter i Beklædning

Mærker for Beklædning

Hvordan vælger man det rigtige børnetøj?

Frakker

Inden vinteren starter, er frakker det mest essentielle stykke tøj, som du skal købe til dine børn for at holde dem varme. Nogle frakker er lavet af syntetiske materialer, mens nogle er lavet af merinould og fleece.

Fleeces

Fleece er det bedste valg, når det kommer til at købe nogle vinterting til dine børn. Fleeces er bløde, åndbare og varme materialer, der hjælper med at beskytte dine børn mod at blive kolde. Du kan købe forskellige designs, farver og mønstre i fleecejakker og frakker.

Jakker

Du kan også købe børnejakker, da de også giver den bedste vejrbeskyttelse og varme på kolde dage. Især når du planlægger nogle udendørs aktiviteter om vinteren, så sørg for at købe dine børn varme, vandtætte og isolerede jakker.

Bukser

Børnetøjsindustrien har boomet for hver dag, der går. Du kan købe børnebukser af høj kvalitet, der er lavet af forskellige materialer såsom bomuld, silke, denim, uld eller satin.

Pyjamas

Til en afslappet dag i eller udenfor hjemmet er pyjamas et perfekt valg. Pyjamasen er et superblødt, hyggeligt og behageligt stykke outfit, som du bør købe til dine børn. Pyjamas er også et velegnet valg til at sove.

Nederdele og Kjoler

Pigens nederdele og kjoler har været de mest populære outfits, der har udviklet sig i den seneste tid. Du kan finde en række forskellige nederdeldesigns, mønstre og farver i førende mærkebutikker.

Trøjer og hættetrøjer

Når det kommer til børnetøj, har trøjer og sweatshirts altid været de mest populære valg. Til vintermånederne bør du købe varme, behagelige og åndbare trøjer og hættetrøjer, der holder dine børn varme og tørre.

T shirts

T shirts kan bruges som mellemlag eller yderste lag, når vejret ikke er for koldt. T shirts til børn er dog normalt designet til at være lette og åndbare. Især i sommersæsonen er T shirts fritidstøj til børn.

Træningsdragter

Når man leder efter træningsdragter til børn, er nylon et af de bedst egnede stoffer, da det transporterer fugt væk, er slidstærkt, let, åndbart og super strækbart. For en behagelig træningssession bør du vælge træningsdragter i nylon eller polyester til dine børn.

Mere om børnetøj:
Desuden kan du købe poloskjorter, ponchoer, undertøj, sovedragter og bukser, sokker, sports bh´er, strømper, jakkesæt, skolekåber og morgenkåber, sæt, kimonoer, ansigtsmasker, jumpsuits, strømpebukser, veste, bluser og skjorter fra førende mærker såsom Adidas , Levis , Name It , Cerda Group , Reebok .

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk