up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Hape

Baby legetøj

Baby legetøj

Byggespil

Byggespil

Pædagogisk legetøj

Pædagogisk legetøj

Gåder

Gåder

Transporter

Transporter

Udendørsspil

Udendørsspil

Afdelinger

Baby

Legetøj

Papirvarer

Sports Cykling

Urban Sport

Alle( Hape )

Hape

Hape er et velkendt mærke af pædagogiske legetøj og spil til børn. Hape blev grundlagt i 1986 i Tyskland af Peter Handstein. Hape er udviklet til en topproducent af legetøj og har en fremtrædende global tilstedeværelse. Hape arbejder globalt og åbnede sine kontorer og centre i Europa, Nordamerika og Asien. Med tiden udvikler mærket sig hurtigt og er nu tilgængeligt i over 60 lande.
Hape er kendt for sin hengivenhed til at fokusere på kvalitet og innovation. Hape laver legetøj, der tillader børn at blive begejstrede for leg og støtte hver forælder til at kommunikere med deres børn og være interesseret i deres læring. I over 30 år har Hape lavet pædagogiske legetøj, der hjælper med at fremme videnskabelig leg ved at facilitere forældreløsninger med hjælp af legetøj, der bringer vidundere til forældres verden. Det er især Hapes mål at hjælpe og guide børn i en tidlig alder, så de kan leve et bedre og sundere liv.
Hape er forpligtet til at skabe legetøj, der fremmer et barns mentale, fysiske, emotionelle og sociale udvikling. Mærket designer omhyggeligt legetøjet for at opmuntre innovation, problemløsning, fantasi og kreativ leg. Hape bruger træ, bambus, vandmaling og naturlige materialer til at lave legetøj.

Hapes legetøjsområde

Hape baby legetøj er skabt til at underholde, engagere og fremme den mentale udvikling af spædbørn og små børn. Hape formgav disse legetøj for at forbedre et barns sanser, motivere til eksploration og fremme finkoordinerede og grove motoriske færdigheder. Hape byggelege involverer normalt stabling, bunding og organisering af forskellige stykker til at lave strukturer, design og fantasifulde miljøer. Hape puslespil findes i forskellige former, størrelser og materialer for at imødekomme børn med forskellige færdighedsniveauer og aldre. Disse puslespil har normalt farverige design og temaer som dyr, biler og natur. Hape udendørs lege er beregnet til at motivere børn til at lære og lege i udendørs miljøer, der hjælper med at styrke deres sociale interaktion og fantasifulde færdigheder. De laver Hape legetøj fra bæredygtigt skovhugget træ, bambus og andre naturlige materialer. De bruger vandbaserede maling og ikke-toksiske overflader for at sikre børns sikkerhed under leg. Hape Dollhouse er kendt for sin unikke design, opmærksomhed på detaljer og fokus på fantasifuld leg. Hape laver normalt dukkehuse af høj kvalitet træ og øko-venlige materialer. Hape tog sæt inkluderer tilbehør som broer, tunneler, skinner, tårne og figurer for at forbedre legens værdi med en ægte togverden. Hape køkken legetøj ligner realistiske køkkenartikler som komfurer, ovne, vasker og opbevaringsrum.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk