Indtast venligst din e-mail adresse og vi vil sende dig et link til at nulstille din adgangskode via e-mail øjeblikkeligt.

Hjem

Raket sport

Raket sport børnebutik

Find et bredt udvalg af Raket sport-produkter til børnebutik. Oplev de bedste tilbud hos kidinn. Hurtig levering og sikker betaling.

Fremhævede produkter i Raket sport

Mærker for Raket sport

Hvordan vælger man den korrekte størrelse af en ketcher til børn?

Hvad skal være den korrekte ketcherstørrelse at vælge til dit barn? For at vælge den korrekte ketcherstørrelse til dit barn, skal du overveje disse aspekter;

Badmintonketchere

Størrelsen på badmintonketchere bestemmes af tre forskellige dimensioner såsom længde, hovedstørrelse og grebstørrelse. Udgangspunktet er, hvilken længde du skal vælge til dit barn. Længden er den samlede størrelse af ketcheren målt fra spidsen til bunden af ​​håndtaget. Området af akkorden er kendt som hovedstørrelsen, som måles i kvadrattommer. Grebet er kendt som håndtagets bredde. Det betyder, hvor komfortabelt dit barn kan holde og spille på ketcheren.

Bolde

Du bør vælge tennisbolde, der er holdbare og nemme at spille. Boldene skal hoppe i overensstemmelse med dine spillefærdigheder, så du kan have kontrol, mens du slår bolden. Når du køber børnetennisbolde, bør du vælge langsommere bolde. Der findes tryk og ikke trykbolde på markedet, som du kan vælge til dine børn. Tryksatte tennisbolde har trykluft inde i dem, som får dem til at hoppe højt. På den anden side har trykløse bolde ikke trykluft, så de anses for at være langsommere og ideelle til børn.

Padleketchere

Med en bred vifte af designs og former på markedet kan det være en skræmmende opgave at vælge den rigtige paddle tennisketcher til dit barn. Padelketchere fås i tre forskellige former, såsom runde, dråbeformede og diamantformede. Når du vælger paddle tennisketchere, bør du også tage højde for dit barns spilleniveau. Husk, en tungere ketcher giver mere kraft på skud, men kan være svær at bruge.

Bordtennisketchere

Ketsjeren består af seks hoveddele, som er et håndtag, en ketsjer, en forhåndssvamp og gummi, og en baghåndssvamp og gummi. For at vælge den rigtige ketcher til dit barn, skal du tage højde for erfaringsniveauet for at vælge en simpel model eller en mere komplet ketcher.

Tennisketsjere

Ketsjere til børn vælges ud fra deres styrke og højde. Den enkle tommelfingerregel for at vælge den korrekte ketcherlængde er at forblive lige og holde ketcheren i hånden, men ikke røre jorden. Alt efter længden er tennisketchere opdelt i børneketchere og voksenketchere. Head , Babolat , Softee , Rox og Dunlop er de mest anerkendte producenter, der designer.