Indtast venligst din e-mail adresse og vi vil sende dig et link til at nulstille din adgangskode via e-mail øjeblikkeligt.

Hjem

Sportsvandring

Sportsvandring børnebutik

Find et bredt udvalg af Sportsvandring-produkter til børnebutik. Oplev de bedste tilbud hos kidinn. Hurtig levering og sikker betaling.

Fremhævede produkter i Sportsvandring

Mærker for Sportsvandring

Tips til at vandre med dine børn

Rygsække

Når du vælger en rygsæk til børn , skal du sørge for, at den er let og kompakt. Børn kan generelt ikke bære store, tunge rygsække. For at hægte dem på, skal du vælge en rygsæk efter dit barns alder og fysik. CMP , Regatta , Trespass , VAUDE og Littlelife laver rygsække af højeste kvalitet.

Flasker

For enhver form for udendørs tur, såsom vandreture eller trekking, er det vigtigste at holde sig hydreret. Især når du tager på vandretur med dine børn, er det nødvendigt, at du tager vandflasker med. Der er flere førende mærker, der designer og tilbyder hydreringsflasker og rygsække til børn . Sørg for, at flaskerne er holdbare, sikre og af god kvalitet.

Bæresele

Hvis dit barn er mellem 6 og 18 måneder, har du helt sikkert brug for en bæresele . En bæresele er en god løsning for forældre, der er på tur med små børn, den tjener det bedste formål og er praktisk, komfortabel og holdbar.

Seletøj

Når du tager på vandretur med børn, bør du være mere opmærksom på dine børn. Børn, der plejer at vride sig, kan skade sig selv udendørs. Af den grund er en børnesikker snor, rygsæksnor eller toddler sele noget, der kan løse dine problemer. Derudover giver en barnesele sikkerhed for et barn ved at forhindre det i at blive adskilt fra sin forælder, mens det går.

Soveposer

Hvis du planlægger en tur på mere end én dag, har du brug for en sovepose af god kvalitet, hvor du kan overnatte i maksimal komfort med dine børn. Derudover kan du også overveje at medbringe en liggeunderlag. Det vil give endnu et lag af komfort og beskyttelse under ekstreme vejrforhold udendørs.

Mere om vandreture for børn:

Et isolerende liggeunderlag er en god løsning at tage med for at holde dig varm og godt tilpas. Kridtposer er et andet vigtigt stykke udstyr til udendørs klatreaktiviteter, der holder dine hænder tørre. Hjelme er vigtige, når du er på vandretur i langdistanceområder. De beskytter dig mod skader og kan bruges til at forbinde lommelygter og forlygter.