Indtast venligst din e-mail adresse og vi vil sende dig et link til at nulstille din adgangskode via e-mail øjeblikkeligt.

Hjem

Urbane sportsgrene

Urbane sportsgrene børnebutik

Find et bredt udvalg af Urbane sportsgrene-produkter til børnebutik. Oplev de bedste tilbud hos kidinn. Hurtig levering og sikker betaling.

Fremhævede produkter i Urbane sportsgrene

Mærker for Urbane sportsgrene

Hvordan fremmer man et barns kærlighed til sport?

Tilbehør og dele

For enhver sport, som dit barn dyrker, skal du sørge for, at du har det nødvendige tilbehør og dele til at gøre oplevelsen for ham mere sjov og behagelig.

Kropsbeskyttelse

Kropsbeskyttelse eller beskyttelsesudstyr er elementer, der er designet til at beskytte din krop mod stød og skader under enhver fysisk aktivitet eller sportsaktivitet.

Handsker

Handsker er beskyttelsesudstyr, der ikke kun holder dine hænder varme mod kulden, men også beskytter dem mod mulige skader.

Hjelme

For at holde dit barns hoved beskyttet i tilfælde af et fald, skal du sørge for at bære hjelm. Børn skal bære hjelm i sportsgrene som klatring, skiløb, skøjteløb og cykling.

Scootere

Scootere er gode til at få dine børn involveret i fysiske aktiviteter. De er designet til at børn skal udvikle stabilitet og balance. For at passe til yngre rytteres behov, kommer børnescootere med maksimal komfort og let at køre.

Rulleskøjter

Når du vælger skøjter til børn , er der to muligheder, quad skøjter og inline skøjter. Quad skøjter er normalt mere konventionelle og ideelle til begyndere. Roces , Color baby , Park City , Krf og Rollerblade designer og tilbyder de bedste skøjter til børn.

Trailere og biler

Cykeltrailere og vogne til børn er designet til at være enkle og kompakte. Når du vælger cykelanhængere og cykelvogne, skal du sørge for, at de er lette at tilslutte og lette.