Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Baby

Baby

Hitta ett brett utbud av Baby-produkter för barnbutik. Upptäck de bästa erbjudandena på kidinn. Snabb leverans och säker betalning.

Utvalda produkter i Baby

Märken i Baby

Vilken utrustning behöver jag för barnomsorg?

Badartiklar

Badkar för barn är viktig utrustning som du måste inkludera i din barnomsorgslista. De är inte lämpliga för nyfödda eftersom de inte kan sitta själva. Däremot kan du hitta badsitsar med särskilt stöd som barnet kan luta sig tillbaka på så att du enkelt kan ge dem ett bra bad. Badsätena är lätta, kompakta och enkla att sätta upp och förvara.

Bilsäten

Bland allt du köper till dina barn är en bra bilbarnstol en av de väsentliga utrustningarna du behöver för barnomsorg. När du reser med barn är bilbarnstolar ett extremt användbart och säkert alternativ. Bilbarnstolar måste uppfylla säkerhetsstandarder.

Följ babymonitor

Babyvakten för att följa barnet är en av de viktigaste du behöver för barnomsorg. Den uppföljande babyutrustningen ger trygghet, särskilt för förstagångsföräldrar. Barnsäkerhet och omsorg bör vara din högsta prioritet. När du gör hemsysslor hjälper en Wi Fi aktiverad uppföljningsbabymonitor dig att hålla ett öga på din bebis och få information när den sover eller vaknar.

Blöjbyte

Du behöver byta barnblöjor många gånger om dagen. Ett avancerat blöjavfallssystem hjälper dig att göra dig av med barnblöjor utan att behöva gå till soporna utanför. Avfallshanteringssystemet för blöjbyte är lätt att använda och tömt ger antibakteriell film till varje blöja och sveper in blöjorna för att låsa bort lukter och bakterier.

Barnvagnar

Barnvagnar är fantastisk utrustning du behöver för ditt barn. Barnvagnar är små stolar på hjul. De är lämpliga för både spädbarn och småbarn. Barnvagnar är säkra och lätta att bära med sig eftersom de blir platta när de fälls ihop. Detta är den vanligaste transportformen för nyfödda och småbarn. Cybex , Maclaren , Baby Jogger och cbx designar och erbjuder barnvagnar av bästa kvalitet för barn.

Barnvagnar

Barnvagnar är en livräddare för föräldrar, särskilt när de vill jogga eller gå utomhus. Barnvagnar gör att du kan ha ditt barn med dig när du är på språng utan att bära dem i händerna. De är bekväma för nyfödda. Om du köper barnvagnar för spädbarn i åldern 6 till 12 månader, se till att den har ett lutningsalternativ eftersom spädbarnen inte kan sitta upp länge.

Mer om barnomsorg:

När det kommer till barnomsorg är säkerhet och hygien de två viktiga övervägandena. Bilbarnstolstillbehör, för att ta en promenad, vagnar och stolstillbehör, säkerhet i hemmet, vila och sömn, matning och latens, luftfuktare och renare, nappar och bitringar är några av de viktiga utrustningarna och tillbehören du behöver för ditt barn.