Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Baby

Baby

Finn et bredt utvalg av Baby-produkter for barnebutikk. Oppdag de beste tilbudene hos kidinn. Rask levering og sikker betaling.

Utvalgte produkter av Baby

Merkevarer av Baby

Hvilket utstyr trenger jeg til barnepass?

Badeartikler

Badekar for barn er viktig utstyr som du må inkludere i barnepasslisten din. De er ikke egnet for nyfødte da de ikke kan sitte alene. Du kan imidlertid finne badeseter med spesiell støtte som babyen kan lene seg på slik at du enkelt kan gi dem et godt bad. Badesetene er lette, kompakte og enkle å sette opp og oppbevare.

Bilseter

Blant alle tingene du kjøper til barna dine, er et godt bilsete et av de essensielle utstyret du trenger for barnepass. Når du reiser med barn, er bilseter et ekstremt nyttig og trygt alternativ. Bilseter må oppfylle sikkerhetsstandarder.

Følg babymonitor

Babymonitoren for å følge babyen er en av de viktigste tingene du trenger for barnepass. Oppfølgingsbabyutstyret gir trygghet, spesielt til førstegangsforeldre. Barnesikkerhet og omsorg bør være din høyeste prioritet. Når du gjør hjemmearbeid, hjelper en Wi Fi aktivert oppfølgingsbabymonitor deg med å holde øye med babyen din og bli informert når de sover eller våkner.

Bleie skifte

Du må skifte babybleier mange ganger om dagen. Et avansert bleieavhendingssystem hjelper deg med å kvitte deg med babybleier uten å måtte gå til søppelkassene utenfor. Avhendingssystemet for bleieskift er enkelt å bruke og tom gir antibakteriell film til hver bleie og pakker inn bleiene for å låse bort lukt og bakterier.

Barnevogner

Trillevogner er flott utstyr du trenger til barnet ditt. Trillevogner er små stoler på hjul. De passer både for spedbarn og småbarn. Trillevogner er trygge og enkle å bære med seg da de blir flate når de er slått sammen. Dette er den mest brukte transportformen for nyfødte og småbarn. Cybex , Maclaren , Baby Jogger og cbx designer og tilbyr barnevogner av beste kvalitet.

Barnevogner

Barnevogner er en livredder for foreldre, spesielt når de vil jogge eller gå ute. Barnevogner lar deg ha babyen med deg på farten uten å bære den i hendene. De er komfortable for nyfødte. Hvis du kjøper barnevogner for babyer i alderen 6 til 12 måneder, sørg for at den har et tilbakelent alternativ, da spedbarn ikke kan sitte oppe lenge.

Mer om barnepass:

Når det gjelder barnepass, er sikkerhet og hygiene de to viktige hensynene. Bilsetetilbehør, for å gå en tur, traller og stoler, sikkerhet i hjemmet, hvile og søvn, fôring og ventetid, luftfuktere og rensere, smokker og bitringer er noe av det essensielle utstyret og tilbehøret du trenger for babyen din.