up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Sportssykling Barnebutikk

Sportssykling barnebutikk

Finn et bredt utvalg av Sportssykling-produkter for barnebutikk. Oppdag de beste tilbudene hos kidinn. Rask levering og sikker betaling.

Utvalgte produkter av Sportssykling

Merkevarer av Sportssykling

Hva er viktig for barna dine å lære om sykling?

Sykling er en fantastisk sport. Hvis du lærer barnet ditt å lære å sykle, er det første trinnet å koordinere med ham eller henne og bygge opp hennes selvtillit. Å fjerne pedalene vil hjelpe dem å lære å balansere og kontrollere sykkelen. Du må også stille inn riktig salhøyde slik at de enkelt kan tråkke og øke hastigheten. Den beste alderen for barnet ditt å lære å sykle er mellom 4 og 6 år. Janod , Color baby , Woomax , Disney og Bobike er de populære merkene som produserer og tilbyr barnesykler.

Sykkelshorts

Sykkelshorts hjelper til med å holde pusseskinnen der den skal være. De reduserer også skrubbsår og smerter fra salen samtidig som de holder shortsen godt mot skrittet. Sykkelshorts bør brukes før du sykler, da den holder shortsen oppe. De unngår korsryggen for å eksponere en aerodynamisk kjørestilling.

Sykkelhansker

Det er viktig å ha en form for beskyttelsesutstyr til barnet ditt før det begynner å sykle. For å beskytte barnet ditt mot skader, er hansker en av de viktigste sykkelartikler å velge for barnet ditt. Enten barnet ditt sykler på eller terreng, gir de godt grep. Sykkelhansker holder dine sarte hender tørre og beskyttet mot ytre elementer.

Sykkelhjelmer

Et uventet fall fra en sykkel eller en ulykke kan skje uten forvarsel. Det kan forårsake alvorlige hodeskader. Derfor er en velsittende hjelm en viktig del av sykkelutstyret barnet ditt trenger for å redusere denne risikoen. En barnehjelm skal sitte godt. Unngå å kjøpe hjelm uten å sjekke størrelsen og passformen på barnets hode. Hjelmer bør sitte lavt på barnets panne. Pass på at den har sidestropper for å justere hjelmen etter barnets ansikt.

Sykkel t skjorter

Sykkeltrøyer er spesielt designet for ivrige syklister som gjør en stor forskjell i ytelsen. Når du skal velge en sykkeltrøye til barnet ditt, sørg for at den sitter godt uten å være for løs eller for stram. Trøyene kommer med lommer mot midjen som er lette å nå og perfekt for oppbevaring av energigeler, barer og småting. Polyester er generelt materialet som brukes til sykkeltrøyer da det tørker raskt.

Mer om barnesyklister:

I tillegg trenger du også noe viktig sykkeltilbehør og deler for reparasjon og vedlikehold. Det kan for eksempel hende at barnet ditt må justere høyden på setet. Eller de må stramme eller løsne hjulene etter en lang kjøretur. Barnet ditt kan også bruke flagg som de kan montere på håndtaket. Det finnes også offisielle lagtrøyer og trøyer som du kan kjøpe til barnet ditt.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk