Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Vandring

Vandring barnbutik

Hitta ett brett utbud av Vandring-produkter för barnbutik. Upptäck de bästa erbjudandena på kidinn. Snabb leverans och säker betalning.

Utvalda produkter i Vandring

Märken i Vandring

Tips när du vandrar med dina barn

Ryggsäckar

När du väljer en ryggsäck för barn , se till att den är lätt och kompakt. Barn kan i allmänhet inte bära stora, tunga ryggsäckar. För att haka fast dem måste du välja en ryggsäck efter ditt barns ålder och kroppsbyggnad. CMP , Regatta , Trespass , VAUDE och Littlelife gör ryggsäckar av högsta kvalitet.

Flaskor

För alla typer av utomhusresor, som vandring eller vandring, är det viktigaste att hålla sig hydrerad. Speciellt när du går på vandring med dina barn är det nödvändigt att du tar med dig vattenflaskor . Det finns flera ledande varumärken som designar och erbjuder vätskeflaskor och ryggsäckar för barn . Se till att flaskorna är hållbara, säkra och av god kvalitet.

Bärsele

Om ditt barn är mellan 6 och 18 månader behöver du säkert en bärsele . En bärsele är en bra lösning för föräldrar som vandrar med små barn, den tjänar det bästa syftet och är praktisk, bekväm och hållbar.

Sele

När du går på vandring med barn bör du vara mer uppmärksam på dina barn. Barn som vanligt slingrar sig kan skada sig utomhus. Av den anledningen är ett barnsäkert koppel, ryggsäckskoppel eller toddlersele något som kan lösa dina problem. Dessutom ger en barnsele trygghet för ett barn genom att förhindra att det blir skilt från sin förälder medan det går.

Sovsäckar

Om du planerar en resa på mer än en dag behöver du en sovsäck av god kvalitet där du kan tillbringa nätterna i maximal komfort med dina barn. Dessutom kan du också överväga att ta med en liggunderlag. Det kommer att ge ytterligare ett lager av komfort och skydd i extrema väderförhållanden utomhus.

Mer om vandring för barn:

Ett isolerande liggunderlag är en bra lösning att ta med dig för att hålla dig varm och bekväm. Kritpåsar är en annan viktig utrustning för bergsklättring utomhus som håller händerna torra. Hjälmar är viktiga när du vandrar i långväga områden. De skyddar dig från skador och kan användas för att koppla ihop ficklampor och strålkastare.