Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Fotturer

Fotturer barnebutikk

Finn et bredt utvalg av Fotturer-produkter for barnebutikk. Oppdag de beste tilbudene hos kidinn. Rask levering og sikker betaling.

Utvalgte produkter av Fotturer

Merkevarer av Fotturer

Tips når du går på tur med barna dine

Ryggsekker

Når du velger en ryggsekk for barn , sørg for at den er lett og kompakt. Barn kan generelt ikke bære store, tunge ryggsekker. For å hekte dem, må du velge en ryggsekk i henhold til alderen og kroppsbygningen til barnet ditt. CMP , Regatta , Trespass , VAUDE og Littlelife lager ryggsekker av høyeste kvalitet.

Flasker

For alle typer utendørsturer, som fotturer eller fotturer, er det viktigste å holde seg hydrert. Spesielt når du går på tur med barna dine, er det nødvendig at du tar med deg vannflasker . Det er flere ledende merker som designer og tilbyr vannflasker og ryggsekker for barn . Sørg for at flaskene er holdbare, trygge og av god kvalitet.

Baby bærer

Hvis barnet ditt er mellom 6 og 18 måneder, trenger du garantert en bæresele . En bæresele er en flott løsning for foreldre som er på tur med små barn, den tjener det beste formålet og er praktisk, komfortabel og slitesterk.

Seletøy

Når du går på tur med barn, bør du ta mer hensyn til barna dine. Barn som pleier å vri seg kan skade seg utendørs. Av den grunn er barnesikker bånd, ryggsekkbånd eller småbarnssele noe som kan løse problemene dine. I tillegg gir en barnesele trygghet for et barn ved å forhindre at det blir skilt fra foreldrene mens det går.

Soveposer

Hvis du planlegger en tur på mer enn én dag, trenger du en sovepose av god kvalitet der du kan tilbringe nettene i maksimal komfort med barna dine. I tillegg kan du også vurdere å ta med liggeunderlag. Det vil gi enda et lag med komfort og beskyttelse under ekstreme værforhold utendørs.

Mer om fotturer for barn:

Et isolerende liggeunderlag er en flott løsning å ta med seg for å holde deg varm og komfortabel. Krittposer er et annet viktig utstyr for utendørs klatreaktiviteter som holder hendene tørre. Hjelmer er viktige når du er på tur i langdistanseområder. De beskytter deg mot skader og kan brukes til å koble til lommelykter og hodelykter.