Indtast venligst din e-mail adresse og vi vil sende dig et link til at nulstille din adgangskode via e-mail øjeblikkeligt.

Hjem

Macna

Om Macna
Macna er et anerkendt navn i verden af motorcykel tøj og tilbehør, der tilbyder ryttere en perfekt blanding af stil, sikkerhed og komfort. Med en rig historie, der daterer sig flere årtier tilbage, har Macna udviklet sig til en anerkendt mærkevare, der henvender sig til både mænd og kvinder, og der tilbydes højkvalitets motorcykeljakker, køleveste, ridestøvler og alsidige motorcykel tasker.
Macna har været en vigtig del af motorcykelverdenen, og tilbyder ryttere et omfattende udvalg af tøj og tilbehør, der er designet til at forbedre deres ridning. Med en historie fuld af innovation og et engagement i sikkerhed, stil og funktionalitet, fortsætter Macna med at være det foretrukne mærke for motorcykelryttere, der leder efter kvalitetsudstyr, der imødekommer kravene fra den åbne vej. Uanset om du er mand eller kvinde, tilbyder Macnas produkter dig den selvtillid og beskyttelse, du har brug for, så du kan holde dig sikker og komfortabel på hver tur.

Motorcykeltøj og tilbehør til ryttere

Macnas motorcykeltøjskollektion udgør et perfekt samspil mellem form og funktion. Deres udrustning er designet til at beskytte ryttere uden at gå på kompromis med stilen. Fra altvejrsdragter til letvægts sommerjakker, passer Macnas sortiment til forskellige kørselsforhold. Brugen af ​​avancerede materialer og innovative designs sikrer holdbarhed og sikkerhed uden at gå på kompromis med komfort. For mandlige ryttere tilbyder Macna et udvalg af motorcykeltøj, der er designet til at imødekomme enhver behov. Macnas mænds tøj kombinerer stil og funktion til den moderne mand på to hjul.
Macna anerkender, at kvindelige motorcykelryttere fortjener udstyr, der er både sikkert og stilfuldt. Macnas kollektion af kvindetøj inkluderer et udvalg af muligheder, herunder smukt udformede jakker og bukser, der giver optimal beskyttelse og komfort, samtidig med at de supplerer rytterstilen. Macnas motorcykeljakker er et vidnesbyrd om mærkets engagement i motorcykelrytterens sikkerhed. Disse jakker indeholder CE-certificeret rustning og avancerede ventilationssystemer, der holder ryttere komfortable under lange ture. Macna tilbyder et diversifiseret udvalg af stilarter til at imødekomme enhver rytterens smag.
At holde sig kølig under varme ture er afgørende, og Macnas køleveste er designet til at hjælpe motorcykelryttere med at opretholde deres komfort, selv i skoldende temperaturer. Disse veste bruger avanceret køleteknologi til at regulere kropstemperaturen og forbedre ridningsopplevelsen, hvilket gør dem til et nødvendigt tilbehør til sommerture. Ridestøvler er afgørende for kontrol og sikkerhed, og Macnas ridestøvler er designet med henblik på begge faktorer. At bære dine fornødenheder, mens du kører, har aldrig været nemmere end med Macnas motorcykeltasker. Disse tasker er specielt designet til motorcykelrytterens behov, og tilbyder forskellige størrelser og stilarter til at rumme udstyr, værktøj og personlige ting sikkert og bekvemt.