up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Vedligeholdelse motorcykel

Vedligeholdelse motorcykel

Find et bredt udvalg af Vedligeholdelse-produkter til motorcykel. Oplev de bedste tilbud hos motardinn. Hurtig levering og sikker betaling.

Fremhævede produkter i Vedligeholdelse

Mærker for Vedligeholdelse

Tips til vedligeholdelse af motorcykel

Motorcykel overtræk

Motorcykelovertræk er sikkerhedsudstyret til motorcyklen. Motorcykelovertræk vil beskytte motorcyklen mod vejret og vil bevare komponenternes levetid. Motorcykelovertrækket beskytter ikke kun din motorcykel mod vejret, men vil også tjene som røveri.

Motorolier

Motorolie er et motorsmøremiddel, der anvendes til smøring af forbrændingsmotorer. De har generelt basisolier beriget med forskellige additiver, specifikt slidbestandige additiver, dispergeringsmidler, multi grade fedtstoffer og konsistensindeksforstærkere. Disse olier bruges til at holde motoren i god stand.

Gaffelolier

Gaffelolier forbindes med procesvæsker på motorcykler og svarer i formation til hydraulikolier. De er også rettet som støddæmper smøremidler. Gaffelolien bruges til at smøre motorcykelgafler, bremsestøtte, støddæmpere og andre komponenter.

Gearkasse olier

Gearolie er et smøremiddel skabt specielt til transmissioner, overførselspunkter og differentialer i motorcykler, lastbiler og andre køretøjer. Det har øget konsistens og indeholder normalt organo svovlblandinger. Gearolie er specielt udviklet til at afskærme, oliere og køle gearopsætninger.

Vedligeholdelse og rengøring

Motorcyklens vedligeholdelse og rengøring omfatter inspektion af motorcykeldele, sikringsbolte og rengøring og smøring af nøglekomponenter . Hvis du kører dagligt, så hold din cykel vedligeholdt og ren. Du kan købe vedligeholdelses og rengøringsværktøjerne fra Alpinestars , Akrapovic , Givi , Dainese , Shad og Klim .

Tanke og målere

Tankene og målerne er en vigtig del af motorcyklen. Tanken bruges blot til at opbevare brændstof. Men det giver også et sikkert område for knæene at gribe fat i, mens de kører, og fungerer som et vigtigt forbindelsespunkt mellem motorcykel og rytter. Måleren bruges til at fortælle motorcyklens hastighed og andre oplysninger.

Mere om vedligeholdelse af motorcykler:

Jo mere om vedligeholdelsesmotorcykel inkluderer monteringsstativer, låse og værktøj. Monteringsstativet bruges til at parkere motorcyklen og holde motorcyklen ét sted under vedligeholdelse. Låsene holder din motorcykel sikker mod tyveri, og der bruges værktøj til at holde din motorcykel velholdt.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk