up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Revit

Revit

Alle ( Revit )

Om Revit

Revit har etableret sig som et premiermærke inden for motorcykelgearindustrien og leverer konstant højkvalitets og innovative produkter til ryttere over hele verden. Med en rig historie der dateres flere årtier tilbage har Revit kontinuerligt udvidet grænserne for design, funktionalitet og sikkerhed, og tilpasset både almindelige ryttere og seriøse entusiaster. Mærkets urokkelige engagement for at give topbeskyttelse uden at gå på kompromis med stil har tjent det et fast ry blandt motorcykelryttere.
I en dynamisk industri, hvor sikkerhed er det vigtigste, har Revit konstant udviklet sine tilbud for at imødekomme de stadigt skiftende krav fra motorcykelentusiaster. Med en historie dybt forankret i innovation og et engagement i at skabe udstyr, som redefinerer excellence, forbliver Revit en fyrtårn af tillid for ryttere, der søger ekstra beskyttelse uden at gå på kompromis med stil.

Revit Redefining Motorcykel Gear Excellence

Revit motorcykel tøj kapsler den perfekte synergi mellem avanceret teknologi og stilfuldt æstetik. Fremstillet med nøje opmærksomhed på detaljer, omfatter deres tøjkollektion et bredt udvalg af jakker, dragter og casual tøj designet til at holde ryttere sikre, komfortable og ser smarte ude og hjemme. Revit motorcykel læderbukser er et symbol på fusionen mellem holdbarhed og fashion-forward design. Fremstillet af højkvalitets læder tilbyder disse bukser ikke kun fremragende slidstyrke, men også et slank, tilpasset fit. Uanset om man cruiser gennem byens gader eller håndterer snoede bjergveje, kan ryttere regne med Revit læderbukser for både beskyttelse og stil.
Hænderne er rytterens primære kontaktpunkt med motorcyklen. Revit motorcykelhandsker prioriterer greb, beskyttelse og komfort. Fra fuld gauntlet-muligheder for maksimal dækning til lette og åndbare handsker til varmere klimaer sikrer mærkets handskerange, at ryttere har selvtillid til at håndtere deres cykler med præcision. Mærkets engagement i sikkerhed strækker sig ud over beklædning og inkluderer et omfattende udvalg af Rivet motorcykelekipementer. Dette omfatter rygbeskyttere, rustninger og basislag designet til at forbedre den samlede sikkerhed for rytteren. Ved at integrere avancerede teknologier og materialer udstyrer Revit ryttere med de værktøjer, de har brug for, for at de kan følge deres passion med tillid.
Revit motorcykelstøvler kombinerer funktion og stil problemfrit. Uanset om man tager på ture, pendler eller rammer racerbane, tilbyder disse støvler ekstraordinær beskyttelse til fødder og ankler. Med funktioner som forstærkede tå- og hælområder, sikre lukninger og avanceret såleteknologi er Revit støvler udviklet til at forbedre både sikkerhed og komfort. Ved at genkende de praktiske behov hos moderne ryttere kombinerer Revit rygsække nyttighed med en elegant æstetik. Disse rygsække er designet til sikkert at bære essentielle ting, mens man kører, med holdbar konstruktion, justerbare stropper og rum tilpasset til at rumme gear såsom bærbare computere, hjelme og ridning tilbehør.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk