up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Motul

Motul

Alle ( Motul )

Om Motul

Motul er et berømt fransk globalt selskab, der blev grundlagt i 1853. Virksomhedens hovedkontor ligger i Frankrig, Aubervilliers. Motul specialiserer sig i fremstilling, design og levering af smøremidler og motorolier til biler, motorcykler, biler og andre køretøjer. Med års erfaring, ekspertise, forståelse og viden har Motul hersket branchen i årtier. Produktporteføljen indeholder hydrauliske olier, syntetiske olier, motorolier, industriel petroleums, vedligeholdelsesprodukter og kølemidler. Med en ydmyg start som producent af højkvalitets smøremidler tilbyder Motul i dag sine produkter globalt.
Motuls dedikation til storhed afspejles i dens store produktrækkevidde, der er tilpasset et stort udvalg af applikationer. Motuls formuleringer er designet til at give fremragende beskyttelse, ydeevne og levetid. Motuls deltagelse i motorsport, herunder samarbejde med prestigefyldte racegrupper og arrangementer, understreger dets jagt på storhed. Denne racings-DNA bliver omsat til avancerede produkter, der opfylder de strenge krav fra højtydende motorer. De investerer i analyse for at udvikle miljøvenlige smøremidler, der reducerer emissioner og miljøpåvirkning. Med et arv på over et århundrede og en fremadrettet tilgang til smøring fortsætter Motul med at være en drivkraft i verden af ​​automotiv og industriel petroleums.

Motuls samling af motorolier og smøremidler

Motul olie er udviklet med avanceret teknologi og høj kvalitet basolier for at give superior beskyttelse og funktionalitet til motorer. Uanset om du har en højtydende sportsvogn, en motorcykel eller et industrielt apparat, tilbyder Motul olier, der er udviklet til at opfylde dine særlige behov.
Motul motorolier indeholder ofte avancerede tilsætningsstoffer og formuleringer, der forbedrer beskyttelsen mod slid, erosion og oxidation. Disse tilsætningsstoffer bidrager til at forlænge motorens levetid og optimal ydeevne. Nogle Motul motorolier er udviklet til at øge brændstofeffektiviteten og reducere friktion, så du kan spare på brændstofudgifter og reducere emissioner.
Motul gaffelolier spiller en vigtig rolle i at styre dæmpningseffekten eller støddæmpningseffekten af ​​ophænget. Det hjælper med at kontrollere hastigheden, hvormed gaffelen komprimeres og trækker sig tilbage, når den udsættes for kræfter såsom slag og førervægt.
Motul gearolier er tilgængelige i forskellige tykkelser for at passe til forskellige transmissionsstrukturer og arbejdsforhold. Den rigtige tykkelse sikrer passende smøring og beskyttelse af tandhjul og lejer.
Motul bremsevæske er fremstillet med høje dampkogepunkter for at modstå den intense varme, der opstår under bremsning. Dette hjælper med at undgå bremsefade, som kan ske, når væsken forbrændes og fører til et tab af bremseydelse.
Motul køle væske er designet til at hjælpe med at kontrollere motorens temperatur, så den ikke overophedes i varme situationer og sikrer, at den ikke fryser i kolde forhold.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk