up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Komponenter motorcykel

Komponenter motorcykel

Find et bredt udvalg af Komponenter-produkter til motorcykel. Oplev de bedste tilbud hos motardinn. Hurtig levering og sikker betaling.

Fremhævede produkter i Komponenter

Mærker for Komponenter

Hvad er de grundlæggende dele af en motorcykel?

Batterier: Batterierne er den elektroniske lagermaskine, der bruges til at lagre elektrisk strøm, som bruges til at starte en motorcykel.

Beslag: Beslagene forbinder håndsvingene til motorcyklen på en sådan måde, at de kan bevæge sig frit.

Kæder: Kæderne flytter energien fra motoren til baghjulet og kører motorcyklen fremad.

Komplet udstødning: De komplette udstødninger er lavet til at lede forurenede gasser ud fra motoren for at holde motoren aktiv.

Motorcykel forhjul: De forreste tandhjul er forbundet til motorens transmissionsudløbsstang og arbejder i tandem mellem motorcykelkædeleddene.

Greb: Motorcykelgrebene er stykker gummi, der er fastgjort til styret.

Styr: Et motorcykelstyr er en rørformet del af en motorcykels håndteringsmekanisme, der bruges til at køre en motorcykel.

Indvendige slanger: Indvendige slanger er ballonlignende strukturer i dækkene, som kan pumpes op og tømmes for luft ved hjælp af en ventil.

Lygter: Lysene er til stede foran og bag på motorcyklen og hjælper med at se vejen om natten.

Manifolder: Manifolderne sender luft ind i forbrændingssektionen for at køre motorcyklens forbrændingscyklus.

Lyddæmpere: Lyddæmperne er skabt til at stoppe støjen fra motoren, og den styrer lyden, der kommer ud af udstødningsrørene.

Motorcykelpladeholder: En motorcykelpladeholder bruges til at holde din motorcykelplade på din motorcykel og også beskytte den.

Beskyttelser: Beskyttelserne bruges til at beskytte delene af din motorcykel mod enhver form for skade.

Motorcykel baghjul: De bagerste tandhjul kaldes også det drevne tandhjul, og det bagerste tandhjul er fastgjort til baghjulet.

Bakspejle: Bakspejlene muliggør en opmærksom køreoplevelse ved at tillade dig at se bagved din motorcykel uden at dreje hovedet.

Fælge: Motorcykelfælge er skabt til at håndtere radiale og aksiale tryk. De leverer også en måde at montere andre motorcykeldele på.

Sæder: Motorcykelsæderne er de indstillinger, hvor føreren sidder, og kan også justere en person bagpå.

Standere: Motorcykelstanderne er primært skabt til vedligeholdelsesarbejde og kan være til almindelig parkering af en cykel.

Affjedring: Motorcyklernes affjedring har et dobbelt formål: at præsentere for køretøjerne håndtering og bremsning og levere sikkerhed og bekvemmelighed.

Dæk: Motorcykeldæk er den ydre del af motorcykelhjul, forbundet til fælgene, som giver vedhæftning.

Forrude: Motorcykelforruder bruges primært til at stoppe luftudbruddet, der rammer os, mens du kører.

De mærker, der tilbyder grundlæggende dele af en motorcykel, er Akrapovic , Givi , GPR Exhaust Systems , Shad og Puig .

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk