Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Macna

Information för Macna
Macna är ett välkänt namn inom motorcykelkläder och tillbehör som erbjuder föraren en perfekt balans mellan stil, säkerhet och komfort. Med en rik historia som sträcker sig flera decennier har Macna utvecklats till ett betrott varumärke som vänder sig både till män och kvinnor och erbjuder högkvalitativa motorcykeljackor, kylvästar, handskar och mångsidiga motorcykelväskor. Macna har varit en integrerad del av motorcykelvärlden och erbjuder förare ett omfattande sortiment av kläder och tillbehör som är utformade för att förbättra deras upplevelse. Med en historia som är rik på innovationer och en åtagande till säkerhet, stil och funktion fortsätter Macna att vara det självklara valet för motorcykelförare som söker efter kvalitetsutrustning som möter kraven på den öppna vägen. Oavsett om du är en man eller en kvinna ger Macnas utbud den självförtroende och skydd du behöver för att du ska vara säker och bekväm på varje resa.

Motorcykelkläder och tillbehör för förare

Macnas motorcykelklädselkollektion representerar en perfekt harmoni mellan form och funktion. Deras utrustning är utformad för att skydda förare utan att offra stil. Från allväderskörningsdräkter till lätta sommarjackor passar Macnas sortiment olika körförhållanden. Användning av avancerade material och innovativa designlösningar garanterar hållbarhet och säkerhet utan att kompromissa med komfort. För manliga förare erbjuder Macna ett urval av motorcykelutrustning som är utformad för att tillgodose alla behov. Macna herrkläder kombinerar stil och funktion för den moderna mannen på två hjul. Macna erkänner att kvinnliga motorcykelförare förtjänar utrustning som är både säker och stilfull. Macna kvinnors klädkollektion inkluderar ett antal olika alternativ, inklusive vackert utformade jackor och byxor som ger optimal skydd och komfort samtidigt som man kompletterar förarens modeinnehåll. Macna motorcykeljackor är ett vittnesbörd om varumärkets åtagande till motorcykelförar säkerhet. Dessa jackor integrerar CE-certifierat skydd och avancerade ventilationer för att hålla förare bekväma under långa resor. Macna erbjuder en mångsidig variation av stilar för att passa varje förares smak.
Att hålla sig sval under heta resor är avgörande, och Macna kylvästar är utformade för att hjälpa motorcykelförare att bibehålla sin komfort även i brännande temperaturer. Dessa västar använder avancerad kylteknologi för att reglera kroppstemperaturen och förbättra körupplevelsen, vilket gör dem till ett oumbärligt tillbehör för sommarresor. Handskar är grundläggande för kontroll och säkerhet, och Macna körhandskar är utformade med båda faktorerna i åtanke. Att bära dina tillhörigheter medan du åker har aldrig varit enklare än med Macna motorcykelväskor. Dessa väskor är speciellt utformade för motorcykelförares behov och erbjuder olika storlekar och stilar för att förvara utrustning, verktyg och personliga föremål säkert och bekvämt.