up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Leatt

Leatt

Alle ( Leatt )

Om Leatt

Leatt er en anerkendt mærke, der blev grundlagt i 2005 af Dr. Chris Leatt for at præsentere løsninger, der kan lindre nakkesår. Virksomheden specialiserer sig i at skabe og fremstille forhindringsskulderkrave for at forhindre nakkeskader hos motorsportsfans. Med et stort udvalg af avancerede og moderne hjelme, hydreringssystemer, kropsbeskyttelse, skulderkraver, beskyttelsesudstyr og tøj, Leatt holder dig fast besluttet på dine ridningseventyr med maksimal sikkerhed. Virksomheden har til hensigt at give de bedste produkter og udstyr, der gør det muligt for dig at gå videre, hurtigere og hårdere. Leatt er et globalt anerkendt mærke i spidsen for udvikling af moderne beskyttelsesudstyr og gear til atleter, specielt i kongerigerne motorsport og ekstremsport.
Leatts engagement i innovation, sikkerhed og kvalitet har gjort det til tillid hos erfarne atleter, amatørelskere og medicinske eksperter. Mærkets opgave er at presse grænserne for, hvad der er muligt inden for sportssikkerhed, så atleter kan bryde deres begrænsninger uden at gå på kompromis med deres velbefindende. Med et løfte om storhed og et ønske om at redde liv, Leatt fortsætter med at lede vejen i sportssikkerhedsteknologi.
Mærkets ideelle produkt, Leatt Neck Brace, var en game-changer i virksomheden, hvilket markant reducerer risikoen for skade på nakke og cervikal rygsøjle.

Leatt-samling af tøj og fodtøj til sport

Leatt-hjelm er dannet med avanceret teknologi for at tilbyde ryttere og atleter det mest avancerede sikkerhedsniveau muligt.
Leatt-motorcykeljakke har ofte slidstærke stoffer som højdensitetslæder eller nylon for at beskytte mod vejskrabninger i tilfælde af et fald.
Leatt-beskyttelsesshorts er lavet med strategisk placeret polstring og rustning for at beskytte vigtige dele af kroppen, herunder lårene, hofterne og coccyx.
Leatt albuepuder er en vigtig del af beskyttende udstyr, der er skabt til ryttere og atleter, der oplever højimpaktsport og træninger.
Leatt-motorcykelvotter har fingre, der er kompatible med touchskærme, hvilket hjælper ryttere med at bruge deres smartphones eller GPS-enheder uden at trække deres handsker.
Leatt-motorcykelvotter har ofte fleksible stropper eller lukninger for at give et sikkert og personligt fit.
Leatt-beskyttelsesbriller beskytter mod skadelige ultraviolette stråler fra solen. Dette er især vigtigt for udendørs aktiviteter eller arbejde, hvor der forventes lang soludlægning.
Leatt-støvler er formet for at give enestående sikkerhed til rytterens ankler og fødder. De indeholder ofte støttende materialer, stødsikre plastik og polstring for at reducere risikoen for skader.
Leatt-knæskinner har ofte fleksible stropper og hængsler, der gør det muligt for brugerne at ændre pasformen og niveauet af støtte efter deres behov og komfortpræferencer.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk