Indtast venligst din e-mail adresse og vi vil sende dig et link til at nulstille din adgangskode via e-mail øjeblikkeligt.

Hjem

Restitution og pleje

Restitution og pleje motorcykel

Find et bredt udvalg af Restitution og pleje-produkter til motorcykel. Oplev de bedste tilbud hos motardinn. Hurtig levering og sikker betaling.

Fremhævede produkter i Restitution og pleje

Mærker for Restitution og pleje

Tips til at vælge den bedste genopretning til motorcykel

Elektrostimulatorer

En elektrostimulatorenhed , også kendt som en elektrisk muskelstimulator EMS eller neuromuskulær elektrisk stimuleringsanordning NMES, fungerer ved at levere elektriske impulser til musklerne, hvilket får dem til at trække sig sammen og slappe af. Enheden består af elektroder, der placeres på huden over de målrettede muskelgrupper. Disse elektroder er forbundet til enheden, som derefter sender elektriske impulser til musklerne. De elektriske impulser efterligner de naturlige elektriske signaler, som hjernen sender til musklerne under fysisk aktivitet. Da de elektriske impulser afgives til musklerne, får de musklerne til at trække sig sammen og slappe af gentagne gange. Dette kan hjælpe med at styrke og tone musklerne, forbedre cirkulationen, reducere muskelømhed og spændinger og fremme afslapning. Elektrostimulatorer kan bruges til en række forskellige formål, herunder genoptræning efter skade, forbedring af atletisk præstation og reduktion af muskelsmerter og spændinger.

Førstehjælp

Førstehjælpen er den pakke af genstande, der er nødvendige for at yde lægehjælp. Førstehjælpskassen kan hjælpe dig med at forhindre yderligere skade. En førstehjælpskasse indeholder typisk en række forsyninger og udstyr, der kan bruges til at yde grundlæggende lægehjælp i tilfælde af en skade eller nødsituation. Mens det nøjagtige indhold af en førstehjælpskasse kan variere afhængigt af sættets størrelse, formål og placering.

Ruller og massagebolde

En rulleskum er et cylindrisk formet trænings og selvmassageværktøj, der bruges til at målrette og frigøre muskelspændinger og ømhed. Når du bruger en foam roller , placerer brugeren typisk rullen på jorden og placerer deres krop oven på den, og lægger pres på den målrettede muskelgruppe. Brugeren ruller derefter foam roller frem og tilbage i længden af musklen og lægger pres på triggerpunkter eller knuder i muskelvævet. Dette kan hjælpe med at bryde sammenvoksninger og øge blodgennemstrømningen, hvilket kan reducere muskelspændinger, ømhed og forbedre fleksibiliteten. Skumruller bruges ofte i fysioterapi, atletisk træning og fitnessprogrammer for at hjælpe med at forbedre muskelrestitution, forebygge skader og forbedre ydeevnen.

Smart vægt

De smarte vægte er de enheder, der bruges til at tjekke vægt og konditionsstatus. De gør det muligt at angive procenterne af fedt, muskelmasse og vand i kroppen.

Selvmassage og pressoterapi

Selvmassage og pressoterapi kan hjælpe med at lindre smerte, slag og muskler og forbedrer udholdenhed og energi i kroppen såvel som sindet. Det kan også forbedre blodcirkulationen.

Mere om recovery:

Jo mere om restitution omfatter artikulære beskyttere, sportscremer, taping og personlig pleje. Du kan købe muskelgendannelsesprodukter fra Garmin , Safe Max , Muc Off , Tatonka , XLC og Mizuno .