up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Baggage motorcykel

Baggage motorcykel

Find et bredt udvalg af Baggage-produkter til motorcykel. Oplev de bedste tilbud hos motardinn. Hurtig levering og sikker betaling.

Fremhævede produkter i Baggage

Mærker for Baggage

Tips til at vælge motorcykelbagage

Motorcykel rygsække

En kvalitets motorcykelrygsæk vil have mange forskellige sektioner, så du kan holde dine væsentlige ejendele adskilt fra resten af din bagage. Sektioner oprettet til elektronisk motorcykel gear vil også være nyttige, såvel som lynlåse etuier til sarte genstande såsom telefoner eller kameraer og sidelommer for komfortabel adgang.

Motorcykel ryglæn og beslag

Ryttere, der ønsker ekstra bekvemmelighed, monterer normalt et ryglæn og passer til deres sæde, fordi de ikke kun giver dig komfort, men du kan pakke din motorcykelbagage på dem. Nogle motorcykler kommer med ryglænsmuligheder, ellers kan du købe ryglæn og beslag fra Alpinestars , Givi , Dainese , Shad , Bell og Klim .

Motorcykel kufferter

Kufferterne bruges til at opbevare dine væsentlige ting i dem. Etuerne består af en hård ydre skal, der hjælper med at holde dine væsentlige ting væk fra skader i tilfælde af en ulykke eller en glidning. Den kan nemt sættes på din motorcykelbagage og holde dig spændingsfri.

Motorcykel tørposer

Motorcykel tørposerne er de sække, der bruges til at opbevare dine ejendele i dem, som du vil holde væk fra vand eller enhver form for fugt. Du kan også holde din telefon væk fra vand i tilfælde af regn.

Motorcykeltasker

Motorcykeltasker er af to typer: hård skal med låg og bløde tasker. De hårde skal er lavet af metal eller stift plast. Bløde tasker kan være lavet af læder eller stof. Disse tasker bruges til at opbevare motorcyklens bagage og kan nemt tages af.

Motorcykel skuldertasker

Skuldertasker til motorcykler er sække, der er lavet af et holdbart materiale og bruges til at opbevare dine væsentlige ting i det, normalt tøj. Denne taske kommer med polstrede skulderstropper, og bilisten kan bære den på skulderen.

Rejsetasker

Rejsetasker bruges til at have alt hvad du behøver med dig, mens du rejser. Disse tasker er lavet af slidstærkt materiale for at beskytte dine varer mod risikoen for beskadigelse under rejsen.

Taljepakke

Taljepakken til motorcykler er den lille taske, der er fastgjort til taljen, mens du kører. Disse tasker bruges til at opbevare de varer, du vil bruge igen og igen, såsom din telefon, så ved at bruge taljepakken behøver du ikke at pakke hele bagagen ud igen og igen.

Mere om motorcykelbagage:

Den type bagage, du vælger, afhænger af dine behov. Overvej hvor meget opbevaringsplads du har brug for, hvor ofte du vil bruge bagagen, og om du har brug for vandtætte eller vejrbestandige muligheder.
Bagage kan være lavet af forskellige materialer såsom læder, tekstil eller hård plast. Vælg et materiale, der er holdbart, vejrbestandigt og let at rengøre.
Overvej funktioner såsom lynspænder, vandtætte lynlåse eller flere rum for at gøre din bagage mere bekvem at bruge.
Jo mere om bagage inkluderer tilbehør og dele og hydreringsblærer.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk