Indtast venligst din e-mail adresse og vi vil sende dig et link til at nulstille din adgangskode via e-mail øjeblikkeligt.

Hjem

Reservedele

Reservedele motorcykel

Find et bredt udvalg af Reservedele-produkter til motorcykel. Oplev de bedste tilbud hos motardinn. Hurtig levering og sikker betaling.

Fremhævede produkter i Reservedele

Mærker for Reservedele

Hvad er delene af en motorcykel?

Bremser
Bremserne er en vigtig del af motorcyklen, der bruges til at styre motorcyklens hastighed. De fleste motorcykelbremser fungerer på samme måde som skivebremsesystemet.

Karburatorer
Karburatorerne bruges til at lave en brændbar blanding af benzin og luft, der vil starte motoren og producere den kørestyrke, der skal til for at køre motorcyklen foran.

Kædeskydere
Kædeskydere bruges til at forbinde kæden med kædeføreren. De hjælper også med at mindske kædestøj og bruges til at dække motorcykelkæden fra revnen.

Kædeguider
Kædestyrene bruges til at fouragere kæden på det bagerste tandhjul. Hvis kæden fik lov til at flyde tilbage, uden den guide, som kædeføreren leverer, ville den blive udsat for at aflade sig selv ud af rækkefølge.

Brændstoftank
En brændstoftank til en motorcykel er en beholder, der rummer motorcyklens brændstof, typisk benzin, som er nødvendig for at drive motorcyklens motor. Det er en af de vigtigste komponenter i en motorcykel, da det giver det brændstof, der er nødvendigt for, at motorcyklen kan køre.

Elektronik
Motorcyklens elektronik bruges til at skabe vekselstrømme til at drive motorcyklen og oplade batteriet. Motorcyklens elektronik omdanner eller konverterer vekselstrømmen til jævnstrøm for at køre motorcyklen.

Motorer
En motorcykelmotor er en motor, der bruges til at levere strøm til en motorcykel. Motorcykelmotorer er generelt totakts eller firetaktsmotorer med indre sprængninger, men andre motortyper, såsom Wankels og elektriske motorer, er også en del af en motorcykel.

Udstødninger
Motorcyklens udstødninger hjælper med at opretholde optimale luftniveauer i din motorcykels motor. Disse optimale niveauer reducerer derefter behovet for, at din motor indtager yderligere brændstof for at afbalancere forurenede luftniveauer.

Styr til motorcykel
Motorcykelstyret er et rørformet element i en motorcykels styresystem. Styr leverer et monteringssted for styringsdelen af motorcyklen, og de hjælper med at opretholde mængden af førerens vægt.

Tændrør
Tændrørene er de væsentlige dele af din motorcykels tændingssystem. Spændingen overføres til proppen fra dens bund og hopper fra en midterelektrode til en basiselektrode, hvilket danner en gnist, der starter motoren.

Suspensionssystem
Affjedringssystemet på en motorcykel er en afgørende komponent, der er med til at give en komfortabel og sikker kørsel ved at absorbere stød og vibrationer, der er forårsaget af ujævne vejbelægninger. Det er ansvarligt for at understøtte vægten af motorcyklen, føreren og passageren, samt give stabilitet og kontrol under acceleration, bremsning og sving.
Affjedringssystemet består typisk af to hoveddele: forhjulsophænget og baghjulsophænget. Forhjulsophænget er normalt sammensat af en teleskopgaffel, som består af to rør, der glider op og ned for at absorbere stød. Bagophænget er typisk sammensat af en støddæmper eller en kombination af stød og fjedre, som er monteret på motorcyklens svingarm.

Smitte
En motorcykels transmission er den mekanisme, der gør det muligt for føreren at skifte gear og overføre kraft fra motoren til baghjulet. Det er en afgørende komponent, der hjælper med at kontrollere motorcyklens hastighed og acceleration.

Mere om reservedele:
Jo mere om reservedele omfatter æstetik og design, fodpinde, lys, filtre, hjul og meget mere. Du kan købe disse varer fra Akrapovic , Givi , GPR Exhaust Systems , Puig , Polisport og Sw motech .