Indtast venligst din e-mail adresse og vi vil sende dig et link til at nulstille din adgangskode via e-mail øjeblikkeligt.

Hjem

Premier Helmets

Om Premier Helmets
I 65 år har de lavet hjelme til motorcyklister. Premier Helmets er en blanding af italiensk tradition og moderne teknologi. Premier Helmets forbedrer hele tiden deres hjelme for at gøre dem mere behagelige og sikre. Virksomhedens filosofi er at kombinere menneskeeksepertise med teknologi for at udvikle nye projekter og forbedre deres hjelme. Premier Helmets har konstant skubbet grænserne for hjelmdesign, og tilbyder motorcyklister state-of-the-art hovedbeskyttelse uden at gå på kompromis med stil.
Premier Helmets tilbyder et udvalg af åbne ansigtshjelme til motorcyklister. Premier åbne hjelme er designet til at frigøre motorcyklister og omfavne vinden i deres hår. Premier åbne hjelme ikoniske låg, der er øjeblikkeligt genkendelige ved deres glatte profiler og behagelige pasform, blev et symbol på frihed og eventyr. Premier åbne hjelme har et udvalg af åbne ansigtshjelmlinjer, herunder Vintage Line, Technical Line og Platinum Line.
Premier off-road hjelme er designet med fokus på sikkerhed og komfort, så ryttere kan nyde deres off-road-eventyr med tillid. Premier off-road hjelme er lavet af en række materialer, herunder tri-composite mix (Dyneema-Carbon-Aramid Mischfaser) og termoplast Premier off-road hjelme materialer giver en balance mellem styrke, holdbarhed og lethed, hvilket gør dem velegnede til off-road-kørsel.
Premier åbne ansigtshjelme tilbyder et udvalg af åbne ansigtshjelme, der er designet til at give beskyttelse og stil til motorcyklister. Premier åbne ansigtshjelme fås i forskellige design og stilarter til forskellige præferencer. Premier åbne ansigtshjelme tilbyder både vintage-inspirerede designs og moderne stilarter. Nogle af deres åbne ansigtshjelme har en indbygget øjeskærm, der eliminerer behovet for klodsede briller, mens du sikrer klart syn. Premier åbne ansigtshjelme er certificeret til sikkerhed og designet med stil i tankerne.
Premier Helmets vintage tilbyder en vintage linje af hjelme, der kombinerer klassisk stil med moderne teknologi. Premier Helmets vintage unikt design med bløde og guldbølger, der omfavner hele skallen. Premier´s vintage hjelme er kendt for deres lette konstruktion. For eksempel vejer Premier Vintage Carbon-hjelmen omkring 990 gram. Premier Helmets vintage tilbyder en vintage linje af hjelme, der kombinerer klassisk stil med moderne teknologi.
Premier carbon hjelme tilbyder et udvalg af carbonhjelme, der kombinerer let konstruktion med højtydende materialer. Premier carbon hjelme funktioner et dobbeltlags skal lavet af carbon-aramide og Dyneema-fibre samt epoxyresin for øget styrke. Premier carbon hjelme er kendt for deres modstandsdygtighed over for hårde slag og er foretrukket af sportryttere.