up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Hjelme motorcykel

Hjelme motorcykel

Find et bredt udvalg af Hjelme-produkter til motorcykel. Oplev de bedste tilbud hos motardinn. Hurtig levering og sikker betaling.

Fremhævede produkter i Hjelme

Mærker for Hjelme

Hvordan vælger man en motorcykelhjelm?

Cabriolet hjelm

En konvertibel motorcykelhjelm er som en helhjelm, men du kan frigøre og fastgøre hagestangen efter dit behov. Med andre ord er det en motorcykelhjelm i fuld ansigt med en aftagelig hagestang. Og så er den tilpasningsdygtig og mere nem at bruge end almindelige motorcykelhjelme.

Full face hjelm

En helhjelm anses for at være den sikreste af alle motorcykelhjelme. Normalt rettet mod motorvejshjelme eller sportshjelme, leverer en helhjelm den fulde dækning. De kommer i forskellige former og mål til mænd, kvinder og børn.

Modulær hjelm

Modulhjelmen er en af de bedste hjelme. Den har en foldehage integreret på fronten. På denne måde har en modulær hjelm to vigtige roller: som en jet, når den nederste del er hævet, og som en hel ansigt, når den er tilbage til sin oprindelige plads.

Off road hjelm

Off road motorcykelhjelme er normalt kendt som motorcykelhjelme, der bruges til offroad motorcykelkørsel eller snavskørsel. Da det fysiske behov for snavsridning er intenst, og det hovedsageligt opstår i varmt vejr, er offroad hjelme skabt for at opretholde den laveste vægt og højeste ventilation.

Hjelm med åbent ansigt

Motorcykelhjelme med åbent ansigt giver dig mulighed for at nyde uafhængigheden ved at køre på en tohjulet bil. Dette format tillader forbedret luftstrøm, som holder ansigtet og hovedet mere afslappet og køligt i varme vejrforhold. Åbne hjelme har mere udvidede visirer, som beskytter amtets vejrly, når du har brug for det, for at forhindre regn eller solstråler.

Mere om hjelme:

Jo mere om motorcykelhjelme inkluderer elementer som Pinlock, skærme, visirer, tilbehør og dele. Disse ting hjælper dig med at køre sikkert og komfortabelt. Du kan købe Pinlock, skærme, visirer, tilbehør og dele fra Alpinestars , Shark , Sena , Givi og Schuberth .

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk