Indtast venligst din e-mail adresse og vi vil sende dig et link til at nulstille din adgangskode via e-mail øjeblikkeligt.

Hjem

Momo Design

Om Momo Design
Momo Design er et fremtrædende italiensk mærke, der skaber og udvikler hjelme til motorcykelryttere. Virksomheden blev etableret i 1960'erne af Giampiero Moretti, en racerkører. Virksomheden er beliggende i Italien, Monza. Momo Design er et af de førende designhuse i verden og er kendt for sine kreative og moderne hjelme. Momo Design præsenterer et bredt udvalg af beskyttelseshjelme, der er behagelige at bære, har vaskbare interne linninger og polstringer, der er fuldt tilpassede, og fås i forskellige tykkelser til at imødekomme alle motorcyklisters behov.
Momo Design specialiserer sig i design og fremstilling af højtydende bilkomponenter, herunder racingshjelme og meget mere. Disse produkter er ikke kun anerkendt for deres præcise teknik, men også for deres unikke og avantgarde designs.
Momo Designs loyalitet overfor skabelsen fremhæves ved deres fortsatte samarbejde med førende designere og ingeniører, hvilket resulterer i banebrydende produkter, der overstiger traditionelle grænser. Med et historisk rod i at tvinge grænser, Momo Design fortsætter med at opmuntre dem, der ønsker forfinelse, funktion og innovation på tværs af forskellige domæner, fra racerbaner til byveje.
Momo Designs modesamlinger kombinerer elegante linjer, superior materialer og byinspirerede designs, der kræver individer, der nyder en moderne, metropolestil. Når du vælger en Momo Design-hjelm, investerer du i et produkt, der viser italiensk designexcellence og overlegenhed.

Momo Designs samling af hjelme til motorcyklister

Momo Design hjelme er udtryk for den nyeste teknologi, mode og beskyttelse i motorsports-riget og ud over. Deres hjelme er designet til at tilfredsstille og ofte overstige internationale sikkerhedsstandarder og tilbyder motorcyklister og racingelskere den sikkerhed, de har brug for under højhastighedssport.
Momo Design fuldansigtshjelme er udstyret med kreative funktioner, der forbedrer både beskyttelse og komfort. Disse kan omfatte hurtig udskiftningsvisordesign, kombinerede solskærme, udviklede ventilationer og aftagelige, vaskbare linninger til let vedligeholdelse.
Momo Design åbne ansigtshjelme er designet til motorcykelfans, racingspecialister og alle, der har brug for ufravigelig sikkerhed og stil på vejen. Multi-lags strukturer og stødabsorberende materialer anvendes til at forbedre sikkerheden. Momo Design lægger særlig vægt på aerodynamik og bekræfter, at deres fuldansigtshjelme leverer den mindste vindmodstand.
Momo Design motorcykelhjelme tilbyder motorcyklister en høj grad af sikkerhed, hvilket reducerer risikoen for hovedskader og skader ved ulykke. Momo Design-hjelme er berømte for deres exceptionelle og moderne udseende, hvilket gør motorcyklisterne ser godt ud, mens de forbliver sikre. Ryttere kan vælge mellem en række farver, finish og visuelle designs til at tilpasse deres hjelm og matche deres personlige stil og motorcykelstrukturer.