up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Cardo

Cardo

Alle ( Cardo )

Om Cardo

Cardo Systems er et verdensomspændende anerkendt mærke, der har været i spidsen for revolutionering af motorcykelkommunikation for ryttere over hele verden. Grundlagt i 2003 har Cardo løbende skubbet grænserne for innovation for at levere avancerede løsninger, som forbedrer køreoplevelsen. Cardos forpligtelse til kundetilfredshed udvider sig til deres række af motorcykelaccessories. Disse accessories er designet med fokus på holdbarhed, brugervenlighed og kompatibilitet med Cardos kommunikationssystemer.
Cardo Systems har forankret deres ry som leder indenfor motorcykelkommunikationsindustrien ved konstant at levere innovative og pålidelige produkter. Om det er deres avancerede intercomsystemer, alsidige kommunikationsenheder, holdbare opladere eller et stort udvalg af accessories, er Cardos forpligtelse til at forbedre rytterens oplevelse tydelig i hvert produkt, de tilbyder. Med en historie, der er rodnet i innovation og en dedikation til rytterens sikkerhed og bekvemmelighed, fortsætter Cardo med at sætte standarden for motorcykelkommunikationsteknologi.

Cardo Revolutionizing Motorcykel Communicatio/n

Cardo Intercom systemer er berømte for deres problemfri og krystalklare kommunikationsmuligheder. Designet med sikkerhed og bekvemmelighed for rytteren for øje, tillader Cardo Intercom ryttere at holde sig forbundet med deres medryttere, foretage handsfree telefonopkald og endda lytte til musik, mens de er på vej. Med en række af modeller, herunder den populære Cardo Packtalk og Cardo Freecom, kan ryttere vælge det intercom system, der passer til deres behov og præferencer. Om det er gruppekommunikation eller en en-til-en samtale, sikrer Cardo Intercom, at ryttere altid er i kontakt.Cardos dedikation til innovation udvider sig ud over intercom systemer. Mærket tilbyder en række motorcykelkommunikationsløsninger, som imødekommer ryttere af alle slags. Cardo gør det muligt for ryttere at kommunikere, navigere og få adgang til vigtig information, mens de er på vej, fra Bluetooth headsets, der glider problemfrit sammen med hjelme til avancerede kommunikationsenheder. Uanset om du er pendler, der navigerer storbytrafik eller en eventyrrytter, der udforsker off-road spor, har Cardo Motorcycle Communications dig dækket.
Cardo forstår vigtigheden af at holde sig opladet, især under lange ture. Det er derfor, de tilbyder en linje af motorcykelopladere designet til at holde ryttere forbundet og deres enheder opladet. Disse opladere er robuste og vejrbestandige, så de kan modstå de krav, der er til den åbne vej. Cardo Motorcycle Chargers er kompatible med et bredt udvalg af enheder, herunder smartphones, GPS-enheder og actionkameraer, så ryttere kan holde sig forbundet og fange deres eventyr uden at bekymre sig om batterilevetiden. Fra slanke og praktiske hjelmmonteringer til deres kommunikationssystemer til højkvalitets audioaccessories, giver Cardo motorcykelaccessories ryttere alt, hvad de har brug for at forbedre deres køreoplevelse.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk