up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Start

JeansTrack

klimmen

klimmen

kleding voor mountainbikes

kleding voor mountainbikes

stadsfietskleding

stadsfietskleding

Categorieën

Dames kleding

Heren kleding

Alles( JeansTrack )

JeansTrack

JeansTrack, het kledingmerk voor mensen die van bergsport en jeans houden.
Waarom zou je een spijkerbroek opgeven als je een sport beoefent als ze ons favoriete kledingstuk zijn? Waarom zou je in geen enkele situatie van vrijetijdskleding genieten? Waarom zou u geen spijkerbroek hebben die zowel voor het beoefenen van sport als voor ander gebruik kan worden gedragen?

JeansTrack is niet alleen sportieve denimkleding, het is een levensstijlkeuze, waarbij een passie voor natuur, bergen, mode en stijl de drijvende kracht is achter ons dagelijks leven. De missie van het merk is om de sportwereld te combineren met casual / urban mode en sportartikelen te produceren die voldoen aan de technische kenmerken, eigenschappen en prestaties die inherent zijn aan sportkleding, maar wel met een denim look. Ademend vermogen, elasticiteit, lichtheid, weerstand en het comfort dat nodig is om te sporten zijn de essentiële kenmerken van onze kledingstukken. Toegevoegd aan dit alles zijn innovatieve afwerkingen die verschillen van vergelijkbare kledingstukken. JeansTrack-producten zijn niet beperkt tot het sportveld, maar kunnen op elk moment worden gedragen wanneer de drager van een andere activiteit wil genieten zonder een volledig sportief imago af te geven. Dit is het grote voordeel van onze producten.

clouse menu Afronden