Vul uw e-mailadres in en we sturen u meteen een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Start

Sidi

Over Sidi
Sidi is al decennia een toonaangevende merk op het gebied van innovatie, design en het vervaardigen van premium schoenen en motoruitrusting die prestatie, comfort en stijl opnieuw definiëren. Met een rijke geschiedenis die verankerd is in de passie voor sport en de open weg is Sidi uitgegroeid tot een symbool van uitmuntendheid en betrouwbaarheid voor atleten, rijders en avonturiers over de hele wereld. Sidi's reis begon in 1960, toen oprichter Dino Signori de ambitie had om de beste fiets- en bergschoenen op de markt te creëren. Door Italiaans vakmanschap te combineren met een geavanceerde technologie, werd Sidi snel geprezen door professionele wielrenners. Bevorderd door hun ergonomische ontwerp, stijve zolen en veilige sluitingen, verhogen Sidi schoenen prestaties en comfort, waardoor het wielrennen volledig wordt hervormd.
In de wereld van sport en avontuur blijft Sidi de landschappen vormen met zijn onwankelbare toewijding aan uitmuntendheid. In de wereld van het motorrijden is het effect van Sidi verbluffend. Of het nu gaat om het aanvallen van uitdagende terreinen of het cruisen op de open weg, de collectie Sidi schoenen combineert stijl en functionaliteit in perfecte harmonie.

Pionierende prestatieschoenen en motoruitrusting

Sidi's toewijding aan liefhebbers van het wielrennen leidde tot de ontwikkeling van een uitgebreid assortiment aan wielrenschoenen. Afgestemd op diverse rijstijlen, integreren deze schoenen geavanceerde functies zoals instelbare sluitingen, ademende materialen en biomechanisch geoptimaliseerde zolen. Van wegwielrennen tot mountainbiken bieden Sidi-wielrenschoenen een ongeëvenaard rijervaring op twee wielen. Sidi's expertise ging verder dan het wielrennen naar het terrein van laarzen. Met een onwankelbare focus op kwaliteit en duurzaamheid zijn Sidi laarzen synoniem geworden met avontuur en bescherming. Vervaardigd uit premium materialen, zijn deze laarzen afgestemd op diverse buitenactiviteiten, van wandelen tot motorrijden, waardoor zowel comfort als veiligheid in elke stap wordt gegarandeerd. Sidi's herenlaarzen vangen de essentie van robuuste mannelijkheid. Met hun robuuste constructie en geavanceerde functies bieden deze laarzen een optimale ondersteuning voor outdoor activiteiten.
Omdat erkend wordt dat vrouwelijke avonturiers veelzijdige behoeften hebben, introduceerde Sidi een lijn met vrouwenlaarzen die elegantie combineren met prestaties. Ontworpen om een ​​veilige pasvorm en ongekrompen bescherming te bieden, geven Sidi vrouwenlaarzen vrouwelijke verkenners de kracht om hun passie voor het buitenleven met vertrouwen te omarmen. De motorlaarzen van het merk verbeelden een fusie van veiligheid, innovatie en stijl. Ontworpen om de eisen van hoge snelheidrijden aan te kunnen, bieden Sidi-motorlaarzen versterkte bescherming, geavanceerde sluitingen en aerodynamische profielen, die zowel aan track-enthousiastelingen als aan langeafstandsrijders voldoen. Beseffend hoe cruciaal de veiligheid van de bestuurder is, breidde het merk zijn aanbod uit met Sidi-motorbescherming. Van bepantserde jassen tot impactbestendige handschoenen, integreren Sidi's beschermende uitrusting geavanceerde technologie met een ergonomisch ontwerp. Deze aanbiedingen vertegenwoordigen Sidi's toewijding aan het beveiligen van rijders zonder in te boeten aan comfort of prestaties.