Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Premier Helmets

Myydyimmät tuotteet

Näytä kaikki tuotteet

Noin Premier Helmets
Yli 65 vuoden ajan he ovat valmistaneet kypäriä moottoripyöräilijöille. Premier Helmets-kypärät yhdistävät italialaisen perinteen ja modernin teknologian. Premier Helmets kehittää jatkuvasti kypäriään tehdäkseen niistä mukavampia ja turvallisempia. Yrityksen filosofia on yhdistää ihmisten osaaminen teknologiaan kehittääkseen uusia projekteja ja parantaakseen kypäriään. Premier Helmets on jatkuvasti haastanut kypärien suunnittelun rajoja, tarjoten moottoripyöräilijöille uusinta päänsuojausta luopumatta tyylistä.
Premier Helmets tarjoaa valikoiman avokypäriä moottoripyöräilijöille. Premier open helmets on suunniteltu vapauttamaan moottoripyöräilijät ja antamaan tuulen hiuksissa. Premier open helmets -ikonin luukut, jotka ovat heti tunnistettavissa tyylikkäästä profiilistaan ja mukavasta istuvuudestaan, tuli symboliksi vapaudelle ja seikkailuille. Premier open helmets tarjoaa useita avokypärälinjoja, mukaan lukien Vintage Line, Technical Line ja Platinum Line.
Premier off-road helmets on suunniteltu erityisesti turvallisuuden ja mukavuuden kannalta, jotta ajajat voivat nauttia off-road-seikkailuistaan luottavaisin mielin. Premier off-road helmets on valmistettu erilaisista materiaaleista, mukaan lukien tri-komposiittiseos (Dyneema-Carbon-Aramid Mischfaser) ja termoplastinen Premier off-road helmets -materiaali tarjoaa vahvuuden, kestävyyden ja keveyden tasapainon, mikä tekee niistä sopivia maastoajoon.
Premier open face helmets tarjoavat valikoiman avokypäriä, jotka on suunniteltu tarjoamaan suojaa ja tyyliä moottoripyöräilijöille. Premier open face helmets tulevat erilaisissa malleissa ja tyyleissä erilaisten mieltymysten mukaan. Premier open face helmets tarjoavat sekä vintage-henkisiä suunnitteluja että modernia tyyliä. Jotkin avokypäristä kypäristä on varustettu sisäänrakennetulla silmäsuojalla, poistamalla tarpeen kömpelöille silmälaseille ja varmistaen selkeä näkö. Premier open face helmets on sertifioitu turvallisuuden suhteen ja suunniteltu tyylin edellä.
Premier Helmets vintage tarjoaa vintage-linjan kypäriä, joka yhdistää klassisen tyylin moderniin teknologiaan. Premier Helmets vintagen ainutlaatuisen suunnittelun pehmeät ja kullatut aallot ympäröivät koko kuorta. Premier´s vintage helmets tunnetaan keveydestään. Esimerkiksi Premier Vintage Carbon -kypärä painaa noin 990 grammaa. Premier Helmets vintage tarjoaa vintage-linjan kypäriä, joka yhdistää klassisen tyylin moderniin teknologiaan.
Premier carbon helmets tarjoavat valikoiman karbonkypäriä, jotka yhdistävät keveyden ja korkean suorituskyvyn materiaaleihin. Premier carbon helmets -kypärien kaksoiskuoren koostumus on karbon-aramidi ja Dyneema-kuituja, joihin on lisätty epoksi-resiiniä lisää vahvuutta varten. Premier carbon helmets tunnetaan kovien iskujen kestävyydestä ja ne ovat suosittuja urheiluajajien keskuudessa.