Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Spidi

Om Spidi
Spidi er en anerkjent italiensk merkevare som har vært en fremtredende skikkelse i motorsykkelklær-industrien i over fire tiår. Grunnlagt i 1977 av Renato Dalla Grana i Vicenza, Italia, Spidi har konsekvent satt standarden høyt for motorsykkelklær og utstyr. Merkevarens misjon dreier seg om å lage høykvalitets, innovative produkter som gir maksimal sikkerhet og komfort til motorsyklister. Med dyp lidenskap for motorsykler og en forpliktelse til forskning og utvikling, Spidi har blitt et kjent navn blant ryttere over hele verden.
Spidi er et merkevare som er sterkt forankret i motorsykkelverden, berømt for sin forpliktelse til ryttersikkerhet, stil og innovasjon. Spidi fortsetter å presse grensene for motorsykkelklær og utstyr, og tilbyr et omfattende utvalg av produkter for både menn og kvinner. Uansett om du er en erfaren rytter eller nybegynner i motorsykkelverden, er Spidi-klær og utstyr designet for å forbedre kjøreopplevelsen din og holde deg trygg på veien.

En arv av motorsykkelekspertise

Spidi tilbyr et omfattende utvalg av herreklær for motorsykkel designet for å tilfredsstille behovene til ryttere i ulike kjøreforhold. Fra allsidige kjørejakker til slitesterke bukser og kjøredresser, Spidi herreklær er tilpasset for å kombinere stil og funksjonalitet for motorsykkelentusiaster. Ved å anerkjenne det økende antallet kvinnelige motorsyklister, tilbyr det en linje med Spidi kvinnelige klær som er spesielt designet for å imøtekomme kvinners behov.
Spidi-jakker er skåret med presisjon og oppmerksomhet på detaljer. De er utstyrt med avanserte funksjoner for å tåle de tøffe kravene som motorsykling stiller. For ryttere som setter pris på det tidløse utseendet og den øvre beskyttelsen til lær, er Spidi lærjakker det perfekte valget. Disse jakkene er laget av høykvalitets lær og er designet for å gi et ekstra lag med sikkerhet samtidig som de utstråler et klassisk motorsykkelutseende.
Spidi konkurransedresser er det ypperste av ytelse og sikkerhet. Designet for profesjonelle og sporryttere, er disse antrekkene nøye utformet for å sikre optimal aerodynamikk og beskyttelse. De er utviklet for å motstå høyhastighetskrasjer og gi den nødvendige tilliten som konkurranser krever. En vesentlig del av motorsykkelutstyr, Spidi støvler tilbyr støtte og beskyttelse som trengs for føttene og ankelen.
Spidi hansker er designet for å forbedre grep, kontroll og beskyttelse under kjøring. Disse hanskene kommer i ulike stiler for å tilpasse seg ulike kjøreforhold og preferanser, slik at hendene dine forblir komfortable og sikre på styret. Spidi ryggsekker er designet for å gi sikker lagring for utstyret ditt, elektronikk og personlige gjenstander, og sikrer en problemfri kjøreopplevelse. Spidi tilbyr et bredt utvalg av motorsykkelutstyr designet for å imøtekomme de ulike behovene til ryttere. Spidi motorsykkelutstyr er utviklet for å holde deg trygg og komfortabel, uansett vær eller kjøreforhold.