up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Spidi

Spidi

KAIKKI ( Spidi )

Noin Spidi

Spidi on tunnettu italialainen brändi, joka on ollut keskeinen hahmo moottoripyörävaatteiden alalla jo yli neljän vuosikymmenen ajan. Perustettuaan vuonna 1977 Renato Dalla Granan toimesta Vicenzassa, Italiassa, Spidi on jatkuvasti asettanut korkeita standardeja moottoripyörävaatteille ja varusteille. Brändin tehtävänä on luoda laadukkaita, innovatiivisia tuotteita, jotka tarjoavat moottoripyöräilijöille enimmäismäärän turvallisuutta ja mukavuutta. Syvällä intohimolla moottoripyöriä kohtaan ja tutkimukseen ja kehitykseen sitoutuneena Spidi on tullut luotetuksi nimeksi ajajille ympäri maailman. Spidi on brändi, joka on syvästi juurtunut moottoripyörämaailmaan, ja joka on tunnettu sitoutumisestaan ajajien turvallisuuden, tyylin ja innovaatioiden eteen. Spidi jatkaa rajojaan rikkovaan moottoripyörävaatteiden ja varusteiden tarjoamista, tarjoten monipuolisen tuotevalikoiman sekä miehille että naisille. Olipa kyse kokeneesta ajajasta tai uudemmasta moottoripyörämaailman tulokkaasta, Spidi-vaatteet ja -varusteet on suunniteltu parantamaan ajoelämystäsi ja pitämään sinut turvassa tien päällä.
Moottoripyöräurheilun perintö

Spidi tarjoaa monipuolisen valikoiman miesten moottoripyörävaatteita, jotka on suunniteltu täyttämään eri ajo-olosuhteissa ajavien ajajien tarpeet. Käytännöllisistä ajo-takkeista kestäviin housuihin ja ajo-asuihin, miesten Spidi-vaatteet on suunniteltu yhdistämään tyyli ja toiminnallisuus moottoripyöräharrastajille. Huomioon ottaen kasvavan määrän naisia moottoripyöräilijöitä, se tarjoaa naisten Spidi-vaatteiden linjan, joka on suunniteltu erityisesti naisten tarpeita varten. Spidi-takit ovat tarkasti ja huolellisesti valmistettuja. Niissä on edistyneitä ominaisuuksia, jotka kestävät moottoripyöräilyn rasitukset. Jos arvostat nahkatakkien ikuista kauneutta ja erinomaista suojausta, Spidi-nahkatakit ovat erinomainen valinta. Nämä takit on valmistettu korkealaatuisesta nahasta ja ne on suunniteltu antamaan lisäsuojaa samalla kun ne hehkuvat klassisen moottoripyörävaikutelman. Spidi-ajoasut ovat suorituskyvyn ja turvallisuuden täydellinen esimerkki. Suunniteltu ammattilaisille ja radalle ajajille, nämä asut on huolellisesti valmistettu varmistaakseen optimaalisen aerodynamiikan ja suojan. Ne on suunniteltu kestämään korkeita nopeuksia saavutettuja onnettomuuksia ja antamaan luottamusta kilpailulliseen ajoon. Tärkeä osa moottoripyörävarusteita, Spidi-saappaat tarjoavat tarvittavan tuken ja suojan jalkoihisi ja nilkkoihisi. Spidi-hansikkaat on suunniteltu parantamaan otteen, hallinnan ja suojan ajon aikana. Nämä hansikkaat tulevat eri tyyleissä eri ajo-olosuhteita ja -mieltymyksiä varten, varmistaen, että kätesi pysyvät mukavina ja turvallisina ohjaustangon päällä. Spidi-reppu on suunniteltu tarjoamaan turvallinen säilytys varusteillesi, elektroniikallesi ja henkilökohtaisille esineillesi, varmistaen ongelmaton ajoelämys. Spidi tarjoaa laajan valikoiman moottoripyörävarusteita, jotka on suunniteltu palvelemaan ajajien erilaisia tarpeita. Spidi-moottoripyörävarusteet on suunniteltu pitämään sinut turvallisena ja mukavana riippumatta säästä tai ajo-olosuhteista.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje