up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

tilbehør kofferter

tilbehør kofferter

motorsykkelposer

motorsykkelposer

bindinger

bindinger

kofferter

kofferter

ryggsekker

ryggsekker

motorsykkel rygg

motorsykkel rygg

Avdelinger

Baggasje

Deler

Elektronikk

Herreklær

Klokker

Komponenter

Undertøy

Allt( Shad )

Shad

Shad er et anerkjent merke innen motorsykkelindustrien, som er dedikert til å levere høykvalitets tilbehør og utstyr som forbedrer opplevelsen av å kjøre. Med sterk fokus på innovasjon, holdbarhet og funksjonalitet, har Shad etablert seg som et pålitelig navn blant motorsykkelentusiaster over hele verden. Grunnlagt i 1992 startet Shad som et lite familieforetak i Barcelona, Spania. Gjennom årene har selskapets forpliktelse til kvalitet og kontinuerlig forbedring tillatt det å vokse og utvide produktsortimentet. Shads dedikasjon til å møte de skiftende behovene til motorsyklister har gitt det et skudd i armen for å bli en global leder innen motorsykkel tilbehør og utstyr.
Med en rik historie og en forpliktelse til innovasjon har Shad blitt et pålitelig merke innen motorsykkelindustrien. Uansett om det er tankvesker, motorsykkelvesker, jakker, bukser, sekker, styre eller kofferter, leverer Shad-produkter konsekvent kvalitet, funksjonalitet og stil. Ved å omfavne ånden av eventyr, fortsetter Shad å gi motorsyklister de tilbehørene de trenger for å forbedre motorsykkelopplevelsen.

Shad forbedrer din motorsykkelopplevelse

Shad tankbag er et must-have tilbehør for motorsyklister som krever praktisk lagring under reisen. Designet med et stilig og aerodynamisk profil, tilbyr Shad tankbag rikelig med plass til essensielle ting som kart, dokumenter og personlige eiendeler. Utstyrt med innovative funksjoner som en gjennomsiktig kartholder, enkle tilgangsrom og et sikkert monteringssystem, kombinerer Shad tankbag praktiskhet med stil. Shad motorsykkelvesker omfatter et bredt utvalg av alternativer. De inkluderer sattelvesker og bakvesker, designet for å tilby versatile og sikre lagringsløsninger. Shad motorsykkelvesker er designet for å passe ulike motorsykkelmodeller og er perfekt for lengre turer eller daglige pendler.
Shad jakker er designet for å sikre optimal komfort, beskyttelse og stil for ryttere. Konstruert av høykvalitetsmaterialer, tilbyr disse jakkene utmerket abrasjonsmotstand og har integrert beskyttelsesrustning for vitale områder. Shad bukser er utformet for å gi motorsyklister komfort, beskyttelse og fleksibilitet. Konstruert med holdbare stoffer og utstyrt med justerbare livbånd og kne beskyttere, tilbyr Shad bukser et optimal passform og økt sikkerhet. Shad sekker er designet for å imøtekomme motorsyklister, og tilbyr en behagelig og sikker måte å bære eiendeler på. Med funksjoner som vanntette materialer, flere rom og polstrede skulderstropper, sikrer Shad sekker holdbarhet, praktisk og beskyttelse. Disse sekkene er ikke bare funksjonelle, men reflekterer også merkets forpliktelse til stilig og moderne design.
Shad styre er håndlaget med nøyaktighet og ergonomiske overveielser for å gi ryttere optimal komfort og kontroll. Fremstilt med høykvalitetsmaterialer, tilbyr disse styrene forbedret grep og vibrasjonsdemping, som reduserer motorsykkelrytterens tretthet og øker den samlede kjøreopplevelsen. Shad kofferter er kjent for sin holdbarhet, funksjonalitet og sikre lagringsløsninger. Designet for å tåle harde værforhold og beskytte verdifulle eiendeler, tilbyr disse koffertene rikelig lagringskapasitet for ryttere på lange reiser.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk