up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Mizuno

Miesten juoksukengät

Miesten juoksukengät

Naisten juoksukengät

Naisten juoksukengät

Miesten polkujuoksukengät

Miesten polkujuoksukengät

Naisten maastojuoksukengät

Naisten maastojuoksukengät

Miesten vaatteet

Miesten vaatteet

Naisten vaatteet

Naisten vaatteet

Osastot

Juoksuvarusteet

Lasten Kengät

Lasten Vaatteet

Laukut ja Vatsalaukut

Miesten Kengät

Miesten Vaatteet

Naisten Kengät

Naisten Vaatteet

Palautuminen ja Hoito

KAIKKI( Mizuno )

Myydyimmät tuotteet

Näytä kaikki tuotteet flecha

Mizuno

Mizuno, tunnettu nimi urheilu- ja urheilumaailmassa, on ollut innovaatioiden ja suorituskyvyn valona alusta asti. Perustettu vuonna 1906 Osakassa, Japanissa, Rihachi Mizunon toimesta, brändi on säilyttänyt sitoutumisensa huippuluokan urheiluvälineiden ja vaatteiden valmistamiseen, jotka antavat urheilijoille mahdollisuuden saavuttaa täysi potentiaalinsa. Vuosisatojen rikkaan perinteen kautta Mizuno on jatkuvasti työntänyt teknologian, muotoilun ja toiminnallisuuden rajoja, tehden siitä luotettavan valinnan kaikille juoksijoille.
Dynaamisessa juoksuympäristössä Mizuno seisoo vakaiksi kumppaniksi, varustaen urheilijoita tarvitsemillaan työkaluilla saavuttaakseen suuruutta. Vankan perinteen innovaatioiden, suorituskyvyn ja tyylin kautta Mizuno Runnerinnissä on todiste brändin sitoutumisesta rajojen työntämiseen ja urheilijoiden voimaantumiseen juosta kauemmin, nopeammin ja tyylikkäästi.

Korosta juoksukokemustasi suorituskyvyllä ja tyylillä

Mizuno kengät ovat todiste heidän sitoutumisestaan ​​tarkkuustekniikkaan ja optimaaliseen mukavuuteen. Suunniteltu palvelemaan erilaisia ​​juoksijoiden tarpeita, Mizuno kengät yhdistävät muodon ja toiminnallisuuden saumattomasti. Maantiejuoksun harrastajista vuorikiipeilijöihin, Mizuno miesten kengät yhdistävät uusimman teknologian ergonomisiin suunnitteluihin tarjotakseen verratonta juoksukokemusta. Naisille urheilijoille se tarjoaa vangitsevan Mizuno naisten kenkien valikoiman. Tarkasti suunniteltu sopimaan naisten jalkojen biomekaanisiin ominaisuuksiin, nämä kengät tarjoavat yhdistelmän tyyliä ja sisustusta, jotta olisit varustettu voittamaan juoksukohteesi.
Mizuno juoksukengät miehille ovat kymmenien vuosien tutkimusten ja kehityksen tulos. Nämä kengät on valmistettu tarjoamaan optimaalinen tuki, energiatuotto ja kestävyys, jotta miehet voivat työntää rajojaan joka askeleella. Naisille juoksijoille suunnatut Mizuno juoksukengät naisille tarjoavat täydellisen yhdistelmän muodin ja toiminnallisuuden. Nämä kengät priorisoivat mukavuutta ja suorituskykyä, tehden niistä täydellisen kumppanin mihin tahansa juoksuun. Brändi tarjoaa myös laajan valikoiman ergonomisia ja tyylikkäitä juoksureppuja. Nämä Mizuno reppu on suunniteltu kantamaan tavaroitasi mukavasti, varmistaen häiriötön ja nautittava juoksu.
Mizuno´n sitoutuminen laatuun ulottuu kenkien ulkopuolelle juoksuvaatteisiin. Kehitetty edistyneellä kosteutta sieppaavalla teknologialla ja hengittävillä kankailla, Mizuno juoksuvaatteet varmistavat, että pysyt mukavana ja itsevarmana mailin toisensa jälkeen. Kevyet shortsit kosteutta sieppaaviin paitoihin Mizuno miesten juoksuvaatteet -valikoima edustaa brändin sitoutumista innovaatioon ja laatuun. Jokainen osa on suunniteltu optimoimaan suorituskyky ja korostamaan juoksukokemustasi. Mizuno naisten juoksuvaatteet -linja yhdistää tyylin ja toiminnallisuuden, antaen naisille juoksijoille mahdollisuuden ilmaista itseään nauttiessaan premium-urheiluvaatteiden eduista.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje