Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Mizuno

Mizuno
Om Mizuno
Mizuno, et kjent navn i verden av idrett og atletikk, har vært et fyrtårn for innovasjon og ytelse siden oppstarten. Grunnlagt i 1906 i Osaka, Japan, av Rihachi Mizuno, har merket forblitt stående i sin forpliktelse til å lage toppsporutstyr og bekledning som gir atleter muligheten til å nå sin fulle potensial. Med en rik arv som strekker seg over et århundre, har Mizuno stadig presset grensene for teknologi, design og funksjonalitet, noe som gjør det til et pålitelig valg for løpere på alle nivåer.
I det dynamiske løpeverdenen, står Mizuno som en stødig følgesvenn, og utstyr atleter med verktøyene de trenger for å oppnå storhet. Med en arv bygget på innovasjon, ytelse og stil, er Mizuno hos Runnerinn et uttrykk for merkets dedikasjon til å presse grenser og å utruste atleter til å løpe lenger, raskere og med stil.

Forbedre din løpeopplevelse med ytelse og stil

Mizuno sko er et vitnesbyrd om deres dedikasjon til presisjonsingeniør og optimal komfort. Designet for å tilfredsstille de ulike behovene til løpere, smelter Mizuno sko sømløst sammen form og funksjon. Fra vei-løpere til banebrytere, kombinerer Mizuno herresko kutteteknologi med ergonomiske design for å gi en uovertruffen løpeopplevelse. For kvinnelige atleter, presenterer det en fascinerende samling av Mizuno kvinnersko. Nøyaktig utformet for å passe til kvinners fots biomekanikk, tilbyr disse skoene en blanding av stil og substans, slik at du er utstyrt til å erobre løpe målene dine.
Mizuno løpesko for menn er et resultat av årtier med forskning og utvikling. Disse skoene er laget for å gi optimal støtte, energiretur og holdbarhet, slik at mannlige løpere kan skubbe sine grenser med hver steg. Tilpasset de unike behovene til kvinnelige løpere, tilbyr Mizuno løpesko for kvinner en perfekt blanding av mote og funksjonalitet. Disse skoene prioriterer komfort og ytelse, noe som gjør dem til en ideell følgesvenn for enhver løpereise. Merket tilbyr også et utvalg av ergonomiske og stilige løpebagasjer. Disse Mizuno ryggsekkene er designet for å bære dine essensielle behagelig, slik at du får en problemfri og hyggelig løpetur.
Mizunos forpliktelse til eksellens strekker seg utover fottøy og omfatter løpeklær. Utformet med avanserte fukttransporterende teknologi og pustende stoffer, sikrer Mizuno løpeklær at du forblir komfortabel og selvsikker mile etter mil. Fra lette shorts til fukttransporterende topp, Mizuno´s herrekolleksjon av løpeklær uttrykker merkets dedikasjon til innovasjon og kvalitet. Hver del er designet for å optimalisere ytelsen og forbedre løpeopplevelsen. Mizunos kvinnekolleksjon av løpeklær kombinerer stil med funksjonalitet, slik at kvinnelige løpere kan uttrykke seg selv, samtidig som de nyter godt av premium treningsklær.