up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

SPORTSUNDERTRØY / BASELAGER

SPORTSUNDERTRØY / BASELAGER

Kvinne Klær

Kvinne Klær

Herreklær

Herreklær

NORDISK

NORDISK

BARN

BARN

TILBEHØR

TILBEHØR

Avdelinger

Barneklær

Dameklær

Herreklær

Allt( Odlo )

Odlo

Odlo, en pioner innen ytelsesplagg, har vært på fremste linje for innovativt sportsklær siden oppstarten i 1946. Med en dyp rotfestet forpliktelse til kvalitet, funksjonalitet og bærekraft, Odlo har blitt en global leder i å skape plagg som gir idrettsutøvere og friluftsentusiaster muligheten til å utfordre sine grenser. Pustende stoffer, strategisk ventilasjon og ergonomisk design sørger for at løpere opplever optimal komfort og mobilitet mil etter mil.
I en verden der ytelse er avgjørende, fortsetter Odlo å sette standarden. Med en rik historie med innovasjon og en forpliktelse til å skape klær som gjør det mulig for individer å omfavne det store utendørs, Odlo forblir et symbol på eksellanse innen sportstøy. Enten det er et baselag for å skli ned på slalåm eller møte utfordringer på stien, sørger disse plaggene for at brukerne forblir tørre og koselige gjennom hele eventyrene sine.

Pioner Ytelsesplagg siden 1946

Odlo's klær står som et vitnesbyrd om deres dedikasjon til å kombinere kutteteknologi med enkelt design. Fra treningsklær til fritidsutstyr, dekker deres utvalg alle aspektene av en aktiv livsstil. Hver del er nøye designet for å øke komfort og ytelse, noe som gjør Odlo til et go-to-merke for atleter på alle nivåer. Tilpasset den moderne mannens aktive livsstil, Odlo menn's klær slår den perfekte balansen mellom stil og funksjonalitet. Enten det er løpeshorts designet for optimal luftstrøm eller isolerte jakker for ekstreme forhold, Odlo sikrer at menn er godt utstyrt for enhver eventyr. Odlo kvinners klær omfavner essensen av allsidig ytelse og chic estetikk. Fra fukttransporterende leggings som tilbyr en andrehud følelse til lette topper designet for smidighet, sikrer hver del kvinner å erobre utfordringer mens de omfavner sine individuelle stiler. Å instille en kjærlighet for det utendørs fra en ung alder, Odlo barnas klær er designet for å tåle energisk lek og utforskning. Med fokus på holdbarhet og komfort, kan foreldre stole på at barna har klær som holder følge med deres grenseløse energi. Å forene form og funksjon, Odlo løpeklær setter tempoet for ytelsesfremmende treningstøy. Odlo's utvalg av løpet-skjorter er et vitnesbyrd om merket sin forpliktelse til innovasjon. Disse Odlo løping-skjortene kombinerer fukt-transporterende teknologi med reflekterende elementer for lav-lys synlighet, noe som gir løpere selvtillit til å gå utenfor sine grenser. En Odlo jakke er mer enn bare en ytterlag; Det er et skjold mot elementene. Laget med værbestandige materialer og intelligent termoregulering, disse jakkene holder brukerne varme og tørre mens de opprettholder et slankt og stilig utseende. Odlo baselag er tilpasset for å regulere temperaturen samtidig som de administrerer fuktighet for å gi komfort.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk