up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

top

Hvordan vælger man tennisbolde?

Tryksatte vs ikke tryksatte tennisbolde

Når du skal vælge en tennisbold, bør du være bekendt med, at nogle bolde er trykløse, mens andre er trykløse. Tryksatte tennisbolde er lavet ved hjælp af en proces, der påfører indvendigt lufttryk på boldene. Dette pres får tennisbolden til at hoppe ret højt. Tryksatte tennisbolde er de mest populære og almindelige typer bolde, du kan finde på markedet. Tryksatte tennisbolde er de officielle bolde, der bruges i store tennisturneringer.
På den anden side har trykløse tennisbolde ikke trykluft inde i dem. Af den grund hopper de ikke så højt som trykbolde , og de er også langsommere. Babolat , Yonex , Dunlop , Drop Shot og Softee laver og tilbyder tennisbolde af den bedste kvalitet.

Tennisbolde regelmæssig service vs ekstra service

Ekstra stærke tennisbolde er lavet af materialer af høj kvalitet og bruger mere nylon end uld. Disse bolde giver en mere tilfredsstillende oplevelse end almindelige bolde, hvilket også betyder, at de vil bevæge sig lidt langsommere på hårde baner og holde længere.
Almindelige service tennisbolde er på den anden side lavet med mere uld end nylon. Disse bolde bevæger sig lidt hurtigere og er mindre svampede, hvilket gør dem ideelle til blødere overflader som ler eller græs.

Professionelle vs Championship tennisbolde

Endelig er det sidste, men vigtigste punkt at huske, når du vælger tennisbolde , at du skal kende forskellen mellem professionelle og mesterskabstennisbolde. Professionelle bolde giver generelt spilleren en bedre følelse, men er dyrere. Championship tennisbolde er mere holdbare.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk